Metrik Pemasaran sing Penting

Metrik Sing Pardot Penting

Pardot nggabungake iki sheet cheat metrik pemasaran sing wis nggawe ing babak.

Pemasaran dina iki Analytics sing kuat. Pemasar duwe akses menyang kabeh jinis metrik, wiwit tampilan kaca lan jumlah penggemar nganti statistik sing luwih akeh babagan lead lan sales. Kanthi transparansi data pemasaran sing luwih cepet, luwih gampang kejiret data sing - luwih asring ora - ora nyatane ngasilake sampeyan. Pemasar kudu fokus ing metrik sing minangka indikasi sukses penjualan lan pemasaran sing luwih apik. liwat Pardot

Aku duwe kuatir babagan sawetara metrik. Contone, aku ora weruh diskusi babagan regane saben pelanggan utawa penylametan pelanggan. Nalika ngupayakake ngembangake pemasaran email - umpamane - kita kudu ngerti tingkat atraksi lan retensi saka dhaptar pelanggan. Kita ndeleng antarane 3% lan 5% dhaptar sing ganti saben minggu nalika wong ninggalake kerja utawa mung ngganti alamat email. Iki tegese kanggo terus nambah basis pelanggan, kita kudu aktif ningkatake lan ngatasi defisit kasebut. Kita uga kudu nonton pangowahan sing dramatis ing tingkat retensi ... yen sawetara pelanggan ora bisa milih, kita bisa uga kudu mikir babagan strategi konten email.

Kurang metrik kompetitif uga nguwatirake. Kita asring ndeleng klien rame nalika statistik mudhun - nanging kadang-kadang musiman nyebabake kabeh wong lan klien isih nambah pangsa pasar. Ana sawetara metrik liyane sing penting (lan saluran pemasaran sing penting) ... nanging aku kira iki minangka wiwitan sing apik.

Metrik-Sing-Masalah-Pardot