Hey Mike! Marketing Is Also About the Make-Up

Wingi, aku nampa email saka sing maca, Mike, sing takon kenapa aku menehi gambar ing blogku sing nampilake rambutku ireng, rikat lan rapi nalika - nyatane - aku abu-abu lan bobote. Ironis, gambar sing sampeyan deleng ing blogku kira-kira 5 taun kepungkur. Aku wis entuk sawetara kilogram lan rambutku luwih abu-abu, nanging aku ana ing kene.

doug sethOn my bab kaca, sampeyan bakal nemokake gambar aku ketemu Seth Godin. Gambar ing header duwe setelan sing padha karo setelan sing dakkanggo ing gambar karo Seth. Iki setelan sing paling disenengi lan aku isih nganggo. Aku durung nate ngarang, nanging aku ngerti weteng saya mandhuwur luwih gedhe tinimbang sadurunge.

Ing wulan pungkasan aku motivasi nyelehake sawetara kilogram lan mudhun 10 kilogram. Kanthi jujur, aku bisa ngilangi 100 kilogram. Aku pancen lemu - asil saka gaya urip tanpa olahraga lan kakehan panganan.

Nanging, aku kaget karo email Mike nanging rasane kepeksa njawab. Tujuane gambarku ing header yaiku ora kanggo golek gambar sing paling medeni sing bisa ditemokake lan dipasang ing kana kanggo medeni wong liya. Gambar sing tak senengi. Aku, nyatane, bisa dingerteni ing gambar (durung suwe) lan masarakat asring nyedhaki aku supaya ngerti yen dheweke maca blogku.

Gambar kasebut lagi tugas ... yaiku menehi tampilan sing apik ing blogku lan nuduhake manawa ana wong sejatine sing duwe konco sejatine.

Pamela Anderson tanpa dandanan Apa sampeyan nate ndeleng Pamela Anderson tanpa dandanan? Apa ana sing nyedhaki Pamela lan ngandhani yen dheweke 'ngapusi' wong amarga dheweke katon luwih apik kanthi make up? Ora mesthi! Lan dheweke mung skill is supaya katon apik.

Tugasku dudu dadi model utawa aktor pria. Tugasku kerja ing bidang pemasaran lan teknologi lan nuduhake informasi kasebut karo sing maca blog. Yen sampeyan ngira aku nggawe wong ora sopan utawa ora jujur ​​kanthi njupuk glamour korporat sing apik lan dikirim ing header ... entuk urip.

Mike, sampeyan mesthine dadi wong sing padha ngirim hamburger amarga ora katon kaya komersial. Apa sampeyan wis nulis Tom Cruise durung ngandhani yen dheweke kudu katon ringkes kaya ing film? Sabanjure sampeyan mutusake kontak karo aku liwat formulir kontakku, coba banjur gunakake alamat email sing nyata. Aku nulis alamat email sing sampeyan liwati lan banjur mumbul.

PS: Aku ora nganggo make-up ing gambar header. 🙂

7 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Douglas,

    Sawise maca tulisan iki, aku kepeksa menehi komentar babagan iki. Sinau babagan hubungan umum menehi kula perspektif sing menarik babagan pepatah lawas? Pemahaman iku kasunyatan lan kudu diatur.? Aku ngerteni yen akeh wong - kaya pamaca Mike - sing ora ngerti yen kedadeyan iki ana, utawa skandal kasebut. Aku mikir manawa argumen sing ndhukung iki minangka praktik sing bisa ditampa kanthi apik. Pancen kepenak ndeleng pasuryan sambutan ing sisih ndhuwur blog sampeyan lan ora ana wates alesan utawa moralitas amarga sampeyan milih sing luwih enom, luwih apik? katon pasuryan kanggo saiki kanggo umum. Pilihan saka Pamela Anderson pancen apik banget lan lucu. Iki pisanan aku ora nate weruh Pam tanpa dandanan? wong lanang, aku rumangsa? ngapusi! Aku yakin ora ana wong (kajaba Mike) sing nesu amarga dijupuk glamour perusahaan sampeyan. Aku seneng banget yen sampeyan milih ngirim lan luwih-luwih mike mutusake nelpon sampeyan, tanpa wong kaya Mike, kita ora bakal nate seneng karo wangsulan sampeyan sing lucu. Nanging, pemasaran ora mung? Uga babagan dandanan ,? iku uga babagan kemampuan kanggo nyisihake tusukan negativitas kanthi profesional, lan ing wektu sing padha cukup cerdas lan kreatif kanggo ngganggu masarakat menyang sisih sampeyan. Wis rampung

  3. 3

    Ouch Doug, falling prey to trolls that aren’t even posting comments? I wish you luck losing the weight. One of your former collegues, Dan W., continues to silently drop pounds and I hope you can do the same.

  4. 4

    Sugeng nampani 10 kilogram, Doug, lan semoga sukses karo rezim olahraga mbesuk. Aku minangka salah sawijining wong sing bejo, diberkahi karo metabolisme sing dhuwur, nanging aku yakin bakal cepet bakal tiba, nalika umur 30-an.

  5. 5

    Good job Doug amarga ngeculake bobot awak. Iku gampang banget kanggo nyelehake kilogram lan angel banget ngilangi.

    Nanging, aku kuwatir sampeyan bakal nelpon wong kaya ngono ing pos umum.

    Wong iki Mike ngubungi sampeyan, kanthi pribadi, kanggo menehi prekara lan amarga "kaget" sampeyan, sing nggawe jabatan kasebut pantes?

    Apa email pribadi liyane sing sampeyan tampa banjur dadi kiriman? apa sampeyan butuh kabijakan privasi ing situs sampeyan?

    Salah sawijining komentar ing ndhuwur saka Patrick Farrell ujar "dadi korban troll sing ora ngirim komentar" nanging aku ora ngerti kepiye email pribadi dianggep troll.

    Temenan Mike nggawa titik sing bener lan sampeyan ngatasi ing kiriman iki.

    I do agree it’s a little misleading having an older picture as your header. I also agree with why you did it though.

    Nanging, kepiye yen ana wong sing pengin nyewa sampeyan kanggo pidato utawa presentasi lan dheweke mikir yen dheweke entuk wong lanang saka header sampeyan, banjur nalika sampeyan katon lan katon beda?

    Apa wae regane, kerja becik nyuda bobot awak. Nindakake mlaku-mlaku saben dina lan ngombe banyu akeh bakal mbantu.

    Uga, kontrol bagean uga. Aku ngerti pancen angel nanging sampeyan katon kaya wong sing darmabakti. Sampeyan bisa nindakake iku. Sing maca duwe kapercayan karo sampeyan.

    • 6

      Hm Iki kirim sing arep dakkomentari, nanging ora bisa. Saiki, aku seneng amarga aku duwe kesempatan kanggo ndeleng apa sing dikandhakake wong liya.

      Aku ora mikir sampeyan beda banget ing wong liya tinimbang foto header sampeyan. Minangka "headshot", lan kita mesthi beda banget nalika sampeyan nambahake kabeh paket. Apa sing dikepengini sampeyan nindakake? Kirimake gambar awak lengkap ing header? Saiki sing mesthi nyumbang kanggo ilmu lan pendhidhikan sing dipikolehi saka situs sampeyan, sampeyan ora mikir? (lebokake gulung mata lan sindiran "julie" ing kene) Aku mesthi milih blog apa sing bakal diwaca adhedhasar apa ora entuk gambar sing akurat saka blogger.

      Aku kanthi tegas ora setuju karo pratelan yen gambar lawas sampeyan mblusukake, apamaneh nalika sampeyan dipekerjani kanggo ngomong utawa menehi presentasi. Sampeyan pancen nyedhiyakake layanan kasebut kanggo organisasi lan aku kudu ujar manawa kabeh wong mesthi kagum karo jumlah akeh sing bakal dingerteni saka sampeyan. Ora ana sing prihatin karo penampilan fisik sampeyan (angger sampeyan adus lan sugih, aku yakin).

      Minangka kanca pribadi lan kolega bisnis, dakkarepake njaga gambar sampeyan ing header lan aja mikir liyane. Iki nuduhake eseman sing nyenengake lan kabecikan tulus; tembung lan kiriman makili kapinteran lan keterampilan nglumpukake informasi lan nyebarake.

      Grr Subyek iki pancen "nggawe hackku". Sugeng nyuda bobot lan tetep siyaga! Kita pengin sampeyan supaya sehat kaya sampeyan. Aku ora bisa mbayangake jinis dinamo apa sing bakal sampeyan lakoni kanthi luwih energi… ..waca donya ……

      Jules

  6. 7

    Wow – everyone has their own opinion about this post and that is what comments are for. I personally think that it was a good idea to post this. It was an eye-opener for me to realize that it is important to put up a picutre of yourself that looks good. Of course, you don’t want a picture that makes you unrecognizable, but in this case, you didn’t. Thanks for pointing out this marketing concept to us all.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.