Hei Mike! Pemasaran Uga Babagan Dandanan

Wingi, aku nampa email saka sing maca, Mike, sing takon kenapa aku menehi gambar ing blogku sing nampilake rambutku ireng, rikat lan rapi nalika - nyatane - aku abu-abu lan bobote. Ironis, gambar sing sampeyan deleng ing blogku kira-kira 5 taun kepungkur. Aku wis entuk sawetara kilogram lan rambutku luwih abu-abu, nanging aku ana ing kene.

doug sethOn my bab kaca, sampeyan bakal nemokake gambar aku ketemu Seth Godin. Gambar ing header duwe setelan sing padha karo setelan sing dakkanggo ing gambar karo Seth. Iki setelan sing paling disenengi lan aku isih nganggo. Aku durung nate ngrancang dhewe, nanging aku ngerti yen wetengku wis condhong ing sabuk luwih saka sadurunge.

Ing wulan pungkasan aku motivasi nyelehake sawetara kilogram lan mudhun 10 kilogram. Kanthi jujur, aku bisa ngilangi 100 kilogram. Aku pancen lemu - asil saka gaya urip tanpa olahraga lan kakehan panganan.

Nanging, aku kaget karo email Mike nanging rasane kepeksa njawab. Tujuane gambarku ing header yaiku ora kanggo golek gambar sing paling medeni sing bisa ditemokake lan dipasang ing kana kanggo medeni wong liya. Gambar sing tak senengi. Aku, nyatane, bisa dingerteni ing gambar (durung suwe) lan masarakat asring nyedhaki aku supaya ngerti yen dheweke maca blogku.

Gambar kasebut lagi tugas ... yaiku menehi tampilan sing apik ing blogku lan nuduhake manawa ana wong sejatine sing duwe konco sejatine.

Pamela Anderson tanpa dandanan Apa sampeyan nate ndeleng Pamela Anderson tanpa dandanan? Apa ana sing nyedhaki Pamela lan ngandhani yen dheweke 'ngapusi' wong amarga dheweke katon luwih apik kanthi make up? Ora mesthi! Lan dheweke mung skill is supaya katon apik.

Tugasku ora dadi model utawa aktor pria. Tugasku kerja ing bidang pemasaran lan teknologi lan nuduhake informasi kasebut karo sing maca blog. Yen sampeyan ngira aku nggawe wong ora sopan utawa ora jujur ​​kanthi njupuk glamour korporat sing apik lan dikirim ing header ... entuk urip.

Mike, sampeyan mesthine dadi wong sing padha ngirim hamburger amarga ora katon kaya komersial. Apa sampeyan wis nulis Tom Cruise durung ngandhani yen dheweke kudu katon ringkes kaya ing film? Sabanjure sampeyan mutusake kontak karo aku liwat formulir kontakku, coba banjur gunakake alamat email sing nyata. Aku nulis alamat email sing sampeyan liwati lan banjur mumbul.

PS: Aku ora nganggo make-up ing gambar header. 🙂