Marketer lawas lawan Marketer Anyar. Kowe iki sopo?

Nalika maca sawetara riset menyang situs Alterian, aku nemokake diagram sing apik iki keterlibatan pelanggan kaca Diagram kasebut kanthi efektif nggambarake kepiye marketing wis diganti. Meninjau diagram iki, mesthine kudu jelas manawa pemasaran sampeyan wis berkembang.
OldvsNew_Diagram_RGB.jpg

Apa sampeyan wis berkembang dadi Marketer? Apa perusahaan sampeyan?

Dina iki aku nggunakake wektu karo 3 macem-macem prospek lan alasan umum kenapa ora berkembang wedi, Sumber daya, Lan keahlian. Aku mikir iki nuduhake kenapa penting banget kanggo njaga pitulungan saka konsultan pemasaran online. Dheweke bisa nyedhiyakake perusahaan kanthi asil sing bisa diukur lan cara efektif kanggo nyuda sumber daya sing dibutuhake… kabeh nalika ngilangi rasa wedi.

7 Komentar

  1. 1

    Pemasaran saiki uga kalebu teknologi sing akeh banget amarga cara komunikasi dadi bagean integral saka lingkungan kita. Kabeh "penganggo jam tangan". luwih saka 50 wong akeh sing ora kepenak karo teknologi kasebut lan isih durung ngerti blogging luwih murah tinimbang tweeting lan kabeh 'barang' sing terus cepet banget. Nalika sampeyan negesake, Doug, konsultan online penting banget lan duwe rong peran utama saiki: latihan lan jaminan .. Mung rasa wedi mula bakal ilang.

    • 2

      Jim,

      Aku ora yakin manawa sebutan 'luwih saka 50' iku bener maneh. Wutah jaringan kaya facebook ngerteni luwih akeh wong tuwa tinimbang sing luwih enom. Enom cepet diadopsi, nanging wong tuwa nggunakake nalika ngerti regane. Aku duwe jaringan sosial kanggo Navy Vets sing umure umure umure luwih saka 50 - lan umume ngunggah foto, mbukak blog dhewe, melu forum… dheweke pancen wis nyambung!

      Doug

    • 3

      Aku luwih saka 50 taun lan seneng nonton tangan. Aku duwe bisnis hosting ePortofolio gratis, nanging aku setuju karo Jim yen luwih saka 50-an ora seneng karo teknologi kasebut. Minangka dosen ahli bisnis ing Eusi uga aku wis pirang-pirang taun berjuang karo mahasiswa sing uga ora kepenak. Matur suwun Gusti kanggo Facebook amarga wis ngowahi lanskap. Saiki aku ujar - apa sampeyan nggunakake Facebook lan yen wangsulane ya (sing biasane) mula aku ngomong kanthi becik sampeyan bisa nggunakake blog, wiki, twitter utawa media liyane. Iki diwiwiti luwih saka 50an nanging alon-alon. Masalah paling gedhe sing saya dorong nggunakake ePortofolio yaiku guru, dudu siswa. Aku wis ngenalake pandhidhikan guru kanggo guru lan pancen sukses. Latihan lan kapercayan minangka kunci. Matur nuwun kanggo kirim. Salam, Ian Knox

  2. 4

    Aku setuju karo kabeh poin sampeyan, kajaba, Kita NGERTI - Minangka pemasar, kita luwih ngerti babagan pasar lan klien, mula kita wis nindakake pendekatan sing lawas, nanging isih ana interpertasi lan kepercayaan ing pemasaran saiki.

    • 5

      Ya, bisa uga dheweke luwih becik nyebutake 'Kita bisa ngerteni'. 🙂 Apa sing dadi dhasaré yaiku supaya kita ora kudu tumindak intuisi maneh. Dina iki kita luwih becik nindakake riset kanggo mbantu keputusan marketing!

  3. 6

    Setuju karo sampeyan Lorraine. Kita bisa nyedhaki "ngerti" kanthi duwe data sing luwih apik saka analytics. Ora ana prediksi sing kurang. Ing sawetara prekara, pemasaran ing jaman pra-online luwih gampang kanthi luwih sithik pilihan kanggo dipikirake: TV, media cetak, pemasaran langsung liwat surat & panjaluk telpon. Saiki kanthi akeh pilihan kanggo pemasaran online, utamane nggunakake media sosial, opsi pemasaran luwih beda-beda. Isih ana sawetara tebakan sing ana gandhengane karo opsi sing durung diwujudake mistis sing ngundang kesempatan lan risiko.

  4. 7

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.