Video: Detektor BS Pemasaran Adobe

pemasaran iku bs

Pancen seneng video lan kampanye iki, Pemasaran yaiku BS, saka Adobe promosi ing Adobe Marketing Cloud. Aku wis nulis postingan dhewe sadurunge marketing ngomong… Lan isih ndadekake kula pancen kacang-kacangan.

Adobe Marketing Cloud menehi sampeyan set lengkap Analytics, solusi pariwara, sosial, pariwara, penargetan lan pengalaman web lan dashboard nyata-wektu sing nggabungake kabeh sing kudu sampeyan ngerteni babagan kampanye pemasaran sampeyan. Supaya sampeyan bisa pindhah saka data menyang wawasan menyang tumindak, luwih cepet lan luwih pinter tinimbang sadurunge.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.