Resesi minangka Taktik Pemasaran sing DIPERLUKAN

Aku penggemar blog Andy Sernovitz, Sialan! Aku Muga-muga Mikir Sing! Nanging, saiki, aku ora yakin aku setuju karo Andy.

Pemasar: Aja nganti ngirim promosi sing diwiwiti karo jaman sing angel, cara pasar ing resesi, utawa promosi bertema ekonomi ala liyane.

Aku pengin Andy mikir babagan iki:

Nindakake telusuran ing Resesi ing Google lan sampeyan bakal nemokake nomer kasebut cukup kaget. Kita lagi ngalami resesi. Kita lagi ngalami resesi. Akeh wong sing kelangan pegawean. Wedi yen wong liya kelangan pegawe nyebabake konsumen nyuda biaya. Iku dudu perkara sing ala, kuwi sing logis.

Ora bisa dirembug babagan cara nyimpen ing resesi positif - nanging uga ora negatif. Ing resesi iku negatif, produk utawa layanan sing sampeyan lebokake isih bisa positif.

Iki dudu pitik utawa endhog ... kita ora entuk kekacoan iki amarga masarakat wiwit ngobrol babagan resesi utawa ngomong babagan iki. Nyatane, resesi bisa uga wis diwiwiti setaun kepungkur sadurunge ana sing nate ngomong babagan iki. Saiki yen wis ana ing kene, kita kudu tumindak supaya bisa urip.

Saben perusahaan kudu mikir babagan kepiye cara paling apik nggunakake resesi lan pesen kasebut. Apa sing ditawakake perusahaan sampeyan kanggo bisnis utawa konsumen sing golek cara kanggo nyuda? Sampeyan luwih becik miwiti babagan iki!

Compendium Blogware minangka conto sing apik:

Perusahaan saya nyedhiyakake alternatif sing luwih murah kanggo Pemasar supaya bisa mlebu kanggo perusahaane. Miturut eMarketer, pemasaran isih cedhak kanggo akeh perusahaan:

resesi eMarketer

Yen aku dadi pemasar ing perusahaan sing ngidini sawetara staf lunga utawa golek sawetara papan sing bakal dipotong, coba tebak apa sing dakgoleki ing Google? Aku golek cara kanggo nyuda anggaran, katon kaya juara, lan ngirit gaweyan nganti prekara iki rampung!

Sawetara statistik liyane babagan Marketing sing resesi:

  • 48% perusahaan AS sing akeh polling dening MarketingSherpa ing wulan September ujar manawa anggaran media tradisional bakal dipotong; 21% ujar manawa potongan kasebut bakal "signifikan".
  • 59% saka 175 eksekutif pemasaran senior sing disurvei dening firma jasa pemasaran Epsilon ngarepake pangurangan anggaran pemasaran tradisional; mung 13% ngarepake kenaikan.
  • 85% saka 600 pemasar sing disurvei dening PemasaranProf negesake manawa bakal nyuda kendaraan pemasaran tradisional.
  • 53% of Asosiasi Pengiklan Nasional (ANA) anggota ujar yen dheweke ngethok anggaran kanggo nanggepi kemunduran; 40% ujar manawa ngowahi campuran saluran pemasaran dadi saluran sing luwih murah.

Ora tanggung jawab kanggo aku, minangka Marketer, kanggo ora ngomong babagan resesi lan kenapa kita dadi alternatif murah kanggo perusahaan sing nyoba nglakokake bisnis tanpa sumber daya sing biyen. Iki minangka iklim sing pas sing kudu kita gunakake lan tuwuh.

Sampeyan uga kudu marketing babagan iki.

Tip topi kanggo Jeff ing desain ruang paling ngisor + gerakan kanggo link menyang kertas eMarketer!

3 Komentar

  1. 1

    Aku babar blas setuju karo sampeyan Doug. Aku bakal luwih maju lan ujar manawa yen pancene pengin nulungi, kita bakal kanthi agresif ngandhani kepiye supaya ora nggawe kesalahan ing ekonomi mudhun utawa resesi utawa apa wae sing sampeyan pengin nelpon wektu iki.

    Kanggo luwih maju, aku bakal ujar manawa amarga marketing minangka komponen integral saka rencana bisnis total, kita uga kudu nargetake pengusaha utawa pemilik bisnis utamane pemilik bisnis cilik sing biasane nindakake dhewe. Umume pamilik bisnis iki petrified, nunggu sepatu sabanjure mudhun lan ngarep-arep yen ana wong sing menehi saran, saran sing apik.

    Aku setuju yen kita kudu ngandhani bebener: "Sepuluh cara supaya bisnis cilik sampeyan ora mudhun ing ekonomi mudhun iki" utawa apa wae ing baris kasebut. Kita kudu ngandhani yen dheweke kudu mbuwang marketing ing jinis ekonomi iki lan kenapa.

  2. 2

    Kiriman sing apik, Doug, langsung lan bisnis-y. Aku gabung karo sampeyan ing Friend Connect.

    Pitakonan: Napa akeh wong-kenapa ANYONE-pracaya yen marketing minangka potongan pisanan sing paling wicaksana? Apa ora kudu ngelawan? Yagene kita kabeh ora mung mbungkus awak nganggo jubah sing ora katon? Iku bab sing padha. Kepiye carane perusahaan entuk dhuwit yen ora ana sing bisa ndeleng?

    Ing sisih mbalikke saka koin, marketing ora mung SPEAKS, nanging ing umur marketing sosial iki, LISTENS lan nanggapi. Iku mirsani, iku navigasi. Nglereni marketing ing kasus iki padha karo manuk unta ngubur sirahe ing wedhi, utawa bocah nutup mata lan nutupi kuping.

    Kabeh eksekutif kudu nyekel sepur pitunjuk: marketing minangka perkara TERAKHIR sing kudu dipotong. Sing kanggo kula punika nyata, lengkap lan total no-brainer. A no-brainer! Cut marketing?! opo?! Ngapunten?!

    …lan iku, kanca-kanca, iku sikap sing kudu digambarake para pemasar yen kita pengin urip.

    • 3

      Pitakonan sing apik, Will! Loro senku yaiku mayoritas pemasar diarahake kanggo nanggepi tinimbang rencana. Departemen Pemasaran biasane ora duwe staf sing kudu diwiwiti kanggo ngasilake wutah lan ngukur pertumbuhan kasebut kanggo perusahaan. Amarga padha ora bisa nuduhake nilai kanggo organisasi, padha asring pisanan ing pamblokiran chopping.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.