Resesi minangka Taktik Pemasaran sing DIPERLUKAN

Aku penggemar blog Andy Sernovitz, Sialan! Aku Muga-muga Mikir Sing! Nanging, saiki, aku ora yakin aku setuju karo Andy.

Pemasar: Aja nganti ngirim promosi sing diwiwiti karo jaman sing angel, cara pasar ing resesi, utawa promosi bertema ekonomi ala liyane.

Aku pengin Andy mikir babagan iki:

Nindakake telusuran ing Resesi ing Google lan sampeyan bakal nemokake nomer kasebut cukup kaget. Kita lagi ngalami resesi. Kita lagi ngalami resesi. Akeh wong sing kelangan pegawean. Wedi yen wong liya kelangan pegawe nyebabake konsumen nyuda biaya. Iku dudu perkara sing ala, kuwi sing logis.

Ora bisa dirembug babagan cara nyimpen ing resesi positif - nanging uga ora negatif. Ing resesi iku negatif, produk utawa layanan sing sampeyan lebokake isih bisa positif.

Iki dudu pitik utawa endhog ... kita ora entuk kekacoan iki amarga masarakat wiwit ngobrol babagan resesi utawa ngomong babagan iki. Nyatane, resesi bisa uga wis diwiwiti setaun kepungkur sadurunge ana sing nate ngomong babagan iki. Saiki yen wis ana ing kana, kita kudu tumindak supaya bisa urip.

Saben perusahaan kudu mikir babagan kepiye cara paling apik nggunakake resesi lan pesen kasebut. Apa sing ditawakake perusahaan sampeyan kanggo bisnis utawa konsumen sing golek cara kanggo nyuda? Sampeyan luwih becik miwiti babagan iki!

Compendium Blogware minangka conto sing apik:

Perusahaan saya nyedhiyakake alternatif sing luwih murah kanggo Pemasar supaya bisa mlebu kanggo perusahaane. Miturut eMarketer, pemasaran isih cedhak kanggo akeh perusahaan:

resesi eMarketer

Yen aku dadi pemasar ing perusahaan sing ngidini sawetara staf lunga utawa golek sawetara papan sing bakal dipotong, coba tebak apa sing dakgoleki ing Google? Aku golek cara kanggo nyuda anggaran, katon kaya juara, lan ngirit gaweyan nganti prekara iki rampung!

Sawetara statistik liyane babagan Marketing sing resesi:

  • 48% perusahaan AS sing akeh polling dening MarketingSherpa ing wulan September ujar manawa anggaran media tradisional bakal dipotong; 21% ujar manawa potongan kasebut bakal "signifikan".
  • 59% saka 175 eksekutif pemasaran senior sing disurvei dening firma jasa pemasaran Epsilon ngarepake pangurangan anggaran pemasaran tradisional; mung 13% ngarepake kenaikan.
  • 85% saka 600 pemasar sing disurvei dening MarketingProfs negesake manawa bakal nyuda kendaraan pemasaran tradisional.
  • 53% of Asosiasi Pengiklan Nasional (ANA) anggota ujar yen dheweke ngethok anggaran kanggo nanggepi kemunduran; 40% ujar manawa ngowahi campuran saluran pemasaran dadi saluran sing luwih murah.

Ora tanggung jawab kanggo aku, minangka Marketer, kanggo ora ngomong babagan resesi lan kenapa kita dadi alternatif murah kanggo perusahaan sing nyoba nglakokake bisnis tanpa sumber daya sing biyen. Iki minangka iklim sing pas sing kudu kita gunakake lan tuwuh.

Sampeyan uga kudu marketing babagan iki.

Tip topi kanggo Jeff ing desain ruang paling ngisor + gerakan kanggo link menyang kertas eMarketer!

3 Komentar

  1. 1

    Aku setuju tenan karo sampeyan Doug. Aku luwih maju lan ujar manawa kita pengin nulungi, kita bakal kanthi agresif ngandhani wong-wong mau supaya ora nggawe kesalahan ing ekonomi mudhun utawa resesi utawa apa wae sing pengin sampeyan waca ing wektu kasebut.

    Kanggo luwih rinci, aku bakal ujar manawa pemasaran minangka komponen integral saka total rencana bisnis, kita uga kudu nargetake para pengusaha utawa pamilik bisnis utamane pamilik bisnis cilik sing biasane nindakake kabeh. Umume pamilik bisnis kasebut seneng banget, ngenteni sepatune sabanjure digoleki lan ngarepake manawa ana wong sing menehi saran, saran sing apik.

    Aku setuju manawa kita kudu ngandhani sing sejatine: "Sepuluh cara supaya bisnis cilik sampeyan ora ngalami ekonomi sing mudhun" utawa sawetara perkara kasebut. Kita kudu ngandhani yen dheweke kudu mbuwang pemasaran ing jinis ekonomi iki lan apa sebabe.

  2. 2

    Posisi apik, Doug, langsung lan bisnis. Aku gabung karo sampeyan ing Friend Connect.

    Pitakon: Napa akeh wong – napa Sapa Sapa – sing yakin yen pemasaran iku paling sepisanan sing paling apik? Apa ora sebaliké? Napa kita kabeh ora mung nganggo jubah sing ora katon? Iku padha. Kepiye perusahaan kudu ngasilake dhuwit yen ora ana sing bisa ndeleng?

    Ing sisih mburi koin, pemasaran ora mung SPEAKS, nanging ing jaman pemasaran sosial iki, LISTENS lan nanggepi manut. Ngamati, navigasi. Pemotongan pemasaran ing kasus iki mirip karo manuk unta sing ngubur endhas ing wedhi, utawa bocah sing nutup mripat lan nutupi kuping.

    Kabeh eksekutif kudu ngetrapake pitunjuk pitunjuk: pemasaran minangka perkara Pungkasan sing kudu dipotong. Bagiku pancen nyata, lengkap lan ora ana gandhengane. Wong sing ora mikir! Pemasaran marketing ?! Opo ?! Nuwun sewu ?!

    … Lan, kanca, minangka sikap sing kudu digambarake para pemasar yen kepengin urip.

    • 3

      Pitakon sing apik, Bakal! Rong senku yaiku mayoritas pemasar kudu menehi reaksi tinimbang ngrencanakake. Departemen pemasaran biasane ora duwe staf kanggo miwiti tuwuh lan MEASURE sing tuwuh kanggo perusahaan. Amarga ora bisa nuduhake regane marang organisasi, dheweke asring dadi sing pertama ing blok utama.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.