Gagasan Pemasaran: Registrasi Acara Satu Klik

conto newsletter

Swara ing konsultasi produktivitas perusahaan sing daklakoni, kita nindakake akeh seminar umum. Kita nindakake marketing event standar: wis entuk microsite, kita wis entuk buletin email, wis entuk sistem registrasi online. Nanging kita duwe ide liyane babagan mikir babagan nyoba, lan rada edan. Mungkin sampeyan bisa menehi katrangan manawa iki ide sing apik utawa sing ala: kita ngarani "registrasi siji klik."

Mangkene konsepe. Sampeyan ndhaptar newsletter email, sing ngemot informasi babagan acara sing bakal teka. Nalika ngeklik tombol, kita langsung nganggep sampeyan wis mlebu kanggo acara kasebut. Sampeyan ora prelu ngisi formulir. Kita bakal nggunakake link unik ing buletin email kanggo nemtokake manawa sampeyan lan nglacak klik kasebut. Priksa mockup ing ngisor iki:

conto newsletter

Katon gampang banget, nanging ana sawetara komplikasi sing wis dipikirake. Contone:

Apa tegese "langsung ndaftar"?

Pemasaran acara pancen gumantung karo wong sing prelu tampil. Dadi ngeklik tombol, sampeyan bakal bisa mbukak kaca web sing bisa ditambahake ing rincian liyane. Utawa, sampeyan bakal luwih dhisik menyang kaca interstitial sing menehi informasi yen sampeyan siyap ndhaptar, mula kita bisa ngetutake manawa ora rampung ngrampungake proses registrasi.

Kepiye babagan diskon khusus?

Kita wis nyedhiyakake rega eksklusif kanggo pelanggan newsletter. Tombol "Sign Me Up" uga bisa nyakup diskon kasebut menyang kaca registrasi. Pancen apik banget, nanging apa kita pengin nggawe penawaran khusus kasebut luwih jelas lan disengaja?

Apa sing kedadeyan yen email diterusake menyang wong liya?

Iki minangka titik sing tetep gedhe. Yen sampeyan ngirim email menyang kanca, lan padha klik tombol "Sign Me Up", dheweke sejatine bakal ndhaptar acara kasebut. Mesthi wae, kita bisa njaluk dikonfirmasi manawa jenenge "Bob Smith", nanging apa angel banget ing kasus normal?

Apa kita kudu menehi tautan "Aku kasengsem" lan link "Sign Me Up Now"?

Buletin email saiki mung duwe link "Rincian tambahan", sing bisa sampeyan klik kanggo ndeleng pricing lan deskripsi acara. Ora ana bebaya nalika ngeklik link kasebut. Nanging tombol "Sign Me Up" tegese sampeyan komitmen. Apa ide sing apik utawa ora apik?

Dadi, apa sampeyan mikir? Kita bakal seneng saran sampeyan babagan ide pemasaran anyar iki: apa kudu ditindakake?

(Lan yen sampeyan seneng, coba coba coba dhewe lan critakake kepiye carane!)

12 Komentar

  1. 1

    Aku ngeklik tombol kudu otomatis ngisi info menyang platform registrasi acara sing dipilih. Kanthi mangkono, sampeyan nggawe proses luwih produktif lan titik mlebu luwih gampang. Sampeyan bakal entuk mupangat tambahan saka wong sing nerusake supaya bisa ngganti jenenge saka penerjemah

  2. 3

    ORA nganti rong tombol. Tombol "Sign Me Up" bakal negesake manawa aku bakal ndaftar yen diklik (sanajan, aku ngarepake isi formulir luwih dhisik) lan tombol "Aku Minat" bakal nuduhake manawa aku pengin sampeyan hubungi kula luwih akeh babagan iki, sing ora ana cara sing bener. Tombol "Aku Minat" kayane luwih ora relevan ing jejere tombol "Sign Me Up".

    Aku seneng banget idea ngeklik tombol ing e-mail sing nggawa aku menyang kaca kanthi informasi sing wis diisi, kalebu rega diskon. Ya, aku bakal menehi diskon kanthi jelas ing kaca registrasi - aku seneng ngerti yen aku entuk kesepakatan. Aku mung kudu nambah info pambayaran supaya bisa didaftar, gampang diremehake. Pangeling-eling kanggo tindak ing acara kasebut ora bakal ngganggu, nanging yen aku mbayar, aku ora bakal lali.

    Yen aku nerusake buletin lan panampa klik tombol, mula kudu ngemot informasi dhewe - dudu masalah gedhe. Dheweke isih kudu ngetik info pambayaran dhewe, dadi aku ora kuwatir yen dheweke bakal ndhaptar apa sing ora dikarepake. Pitakonku marang sampeyan, apa sampeyan pengin dheweke duwe diskon sing padha karo sing nampa newsletter? Amarga iku cara sistem iki bisa digunakake (kajaba yen sampeyan duwe program tambahan kanggo nggandhengake diskon karo jeneng lan dudu tautan).

    Re: entuk rincian tambahan tanpa ndhaptar, aku saranake supaya ngubungake jeneng acara kasebut menyang kaca web sing gegandhengan. Kayane cukup intuisi supaya wong bisa ngeklik jeneng kasebut kanggo ngerteni luwih akeh.

    • 4

      Oh, aku seneng! Gawe judhul acara dadi tautan, lan tambahake tombol kanggo ndaftar cepet.

      (Kita wis nindakake kabeh pangeling-eling, nanging ora kanthi otomatis kita nulis email kanthi langsung lan menehi kunjungan sopan. Iki pancen nambah sapa sing nuduhake.)

      Aku kira ora nate para pelanggan nggunakake diskon newsletter. Yen ngono, kita mung bakal menehi saran supaya sampeyan luwih becik ndhaptar buletin sadurunge. 🙂

  3. 5

    Aku seneng ide kasebut. Kaya sing wis disebutake wong liya, aku bakal nemtokake manawa ana pilihan kanggo ndhaptar wong liya, ujar manawa ana wong administratif pengin ndhaptar bos ing acara kasebut. Iki padha karo carane Amazon.com nindakake proses tuku siji klik. Bisa uga njupuk pitunjuk saka dheweke banjur sijine tombol 'siji klik klik'?

  4. 6

    Aku nindakake akeh pemasaran acara lan seneng karo ide nalika mlebu cepet. Ing mburi mburi aku bakal ndhaptar wong ing netes camapaign sing diwiwiti karo email konfirmasi. Kanthi mangkono yen kancaku ndhaptar nggunakake suratku, aku uga bisa ngirim.

    • 7

      Gagasan apik tenan, Lorraine!

      Dadi ora mung registrasi acara siji-klik iki, nanging uga dalan alternatif kanggo kampanye drip.

      Matur suwun saran!

  5. 8

    Stay Sourced, panyedhiya barang dagangan, ngluncurake macem-macem produk ramah lingkungan sing nuduhake sawetara panggunaan aneh lan apik kanggo bahan daur ulang. Yen perusahaan sampeyan ngupayakake ide Pemasaran sing apik lan etis, bisa uga dipikirake: mousemats lan coaster saka ban daur ulang, pena pring, yo-yos lan potlot sing bisa nglacak keturunane menyang CD cilik sing asor. Mungkin gadget sing paling apik ing koleksi ramah lingkungan yaiku jam sing ora nganggo batere lan banyu sing nyebabake diskusi apik ing antarane tim ing kene. Kanggo klompok cerdas, ana sawetara panjelasan sing kuwatir banget babagan cara kerjane lan apa-apa sing bakal dikarepake ing domain umum. Yen ana ilmuwan, alkemis, utawa voodoo-ists sing ana sing bisa menehi terang babagan iki, mohon komentar lan uwal saka kasangsaran kita.

  6. 9

    Seneng ide kasebut. Muga-muga bisa uga produk sing mandhiri kajaba dhaptar email. Aku mbukak acara. Aku wis duwe informasi kontak saka wong sing dak undang. Aku mung pengin dheweke ngeklik link ing email sing diwenehi label "ya" yen teka lan "ora" yen ora. Swara sederhana nanging aku durung nemokake alat sing nawakake layanan iki. Yen sampeyan ngerti babagan siji, mangga dakkandhani nalika aku lagi gelut karo Smart Sheets kanggo nemokake solusi.

    • 10

      @LisaDSpark: disqus Apa sampeyan wis ndeleng produk kaya meetup.com? Aku ora yakin babagan email, nanging situs iki mesthi gampang kaya ngono… kanthi sawetara fitur tambahan supaya sampeyan bisa ngatur komunitas sampeyan.

      • 11

        Meetup apik tenan, ora mung kanggo apa sing daklakoni saiki. Bakal terus nganggo Smart Sheet lan ngarep-arep sing paling apik. Ora bisa terus kepengin banget babagan iki. Iwak sing luwih gedhe digoreng, nanging seneng duwe layanan iki - lan aku gelem mbayar! Matur suwun, Douglas. - L

  7. 12

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.