Marketer Sampeyan Ana Kanggo Mbantu Sampeyan

wektu kanggo ngrungokake

Aku duwe akeh kanca sing mbukak agensi pemasaran lan akeh profesional pemasaran ing saindhenging Internet sing dadi kanca. Aku ora nggedhekake nalika ngomong yen perkara sing paling frustasi sing aku lan wong liya nemokake babagan tugas kita yaiku resistance saka bisnis sing lagi digunakake.

Kita dibayar kanggo konsultasi karo klien lan mbantu strategi pemasaran amarga dheweke ngerti yen dheweke menehi bokonge karo para pesaing. Dheweke pancen ngakoni manawa apa sing ditindakake ora bisa digunakake. Nanging, nalika kita analisa strategi, riset para pesaing, lan bali kanthi rencana ... dheweke nolak:

  • Kita ora duwe wektu. - Leres? Yen sampeyan ora duwe wektu kanggo njaga lan ngembangake bisnis, mula seneng karo penghasilan sing mudhun. Muga-muga sukses!
  • Kita nindakake sepisan lan ora bisa digunakake. - Sepisan. Ora strategi jangka panjang, ora ana praktik paling apik, ora duwe keahlian… ora bisa ditindakake amarga sampeyan ora ngerti apa sing sampeyan lakoni.
  • Aku maca artikel kanthi online sing ujar manawa ora bisa digunakake. - Kanggo saben artikel online ana artikel sing padha lan ngelawan online. Aku ngira yen Hukum Internet Katelu Newton. Aja nggoleki artikel sing cocog karo posisi sampeyan.
  • Kita ora bisa tuku. - Pancen # 2? Sampeyan ora bisa njaga bisnis sampeyan? Napa sampeyan nelpon kula?
  • Sedulurku, sing nggawe situs web kanggo Greja, ujar… - Ya, mesthine dheweke nindakake. Kebeneran ... Aku durung nate krungu bab Greja kasebut.
  • Bisnis kita unik, pelanggan beda. - panjenengan pelanggan bisa uga… nanging amarga marketing bau lan sampeyan ora entuk mayoritas pelanggan kaya pesaing sampeyan.

Narjamahake kabeh tanggapan kasebut yaiku:

Aku ora ngandel karo sampeyan.

Nanging, sampeyan nelpon kita lan njaluk tulung. Lan sampeyan wis verifikasi referensi. Lan sampeyan ndeleng penghargaan industri sing wis ditampa. Lan - yen kita gagal, sampeyan bakal ngusir aku lan ngandhani kabeh wong sampeyan ngerti apa sing ditindakake kanthi ala. Apa sampeyan mikir tenan yen kedadeyan kasebut kedadeyan?

Tujuane minangka konsultan pemasaran yaiku nyedhiyakake pengalaman, keahlian, lan semangat kanggo mbantu bisnis tampil luwih apik. Apa bisa mandheg bolak-balik banjur kerja? Wis kesel banget.

Aku asring penasaran yen salah sawijine wong kasebut kecelakaan mobil, apa dheweke bakal ngandhani petugas pemadam kebakaran babagan cara paling apik supaya dheweke bisa metu saka mobil, kepiye cara ngobati EMT, lan banjur kepiye carane Dokter bisa mari. dheweke.

Mangga Nerangake…

Suwene, suwene, kepiye, kepiye, kepiye… fase interogasi sabanjure dijlentrehake, kanthi tliti, persis apa strategi lan asil. Kaya takon karo sopir mobil balap lan tim apa penyesuaian lan strategi sing bakal ditindakake sadurunge balapan. Nglirwakake kahanan cuaca, driver liyane, kemampuan mobil ... mung critakake babagan 4 jam sabanjure lan kabeh perkara sing bakal kelakon ing saben puteran.

Yen sampeyan duwe konsultan pemasaran sing ngandhani, sampeyan bisa uga bakal ngilangi dheweke amarga ora diarepake lan ngapusi sampeyan. Yen sampeyan duwe konsultan pemasaran sing jujur, dheweke bakal ngandhani yen butuh wektu kanggo riset, tes, lan nyetel program sampeyan supaya bisa maksimal.

Utawa Aja Ngrungokake…

Kita duwe klien sing diladeni nganti pirang-pirang taun. Saben wektu, kita bakal nambah strategi lan dheweke bakal mikir yen wis rampung… situs wis entek, tuntunan munggah, konten ditulis, boom. Dheweke bakal ngaso keterlibatan kita. Kita bakal ngelingake manawa kudu terus strategi, nanging bakal mandheg lan strategi bakal ambruk. Banjur dheweke bakal bali maneh, miwiti maneh, nolak kabeh sing ditindakake, lan sambat babagan asil. Asil bakal mesthi ora apik amarga kita kudu semangat maneh semangat lan minat karo merek maneh.

Sasi kepungkur, kita mutusake kanggo pisah. Kita isih duwe akses menyang Analytics lan kunjungan organik yaiku mudhun -29.26%.

Sampeyan Nyedhot

Sajrone favoritku. Sawetara minggu lan iki pesen sing terus-terusan dirungokake karo klien sing nolak. Dheweke wis nolak saben strategi kabeh wektu, mula mesthi wae sing nyedhot. Iki validasi kabeh sing dicritakake… sing disaranake ora bisa digunakake, ujare liyane, lan para pelanggan beda.

Utawa dheweke?

Aku ujar manawa motivasi lan eksekusi pemasaran lan penjualan pancen beda. Sales wis motivasi kanggo nutup, pemasaran motivasi kanggo ngarahake volume sing luwih gedhe kanggo bisnis sampeyan. Kita bubar nulis babagan frustasi bisnis sing didhasarake sales karo marketing kanggo ngomong langsung karo masalah kasebut.

Mangkene conto langsung saka bisnisku. Kita ngentekake anggaran sing gedhe banget kanggo nekani lan menehi sponsor acara taunan sawetara taun kepungkur. Iku luwih saka setengah saka anggaran taunan sing khas. Perusahaan kita nutup akun cilik tanpa ana masalah, nanging ora entuk akun kunci sing dadi jangkar saka klien. Aku bisa terus nutup bisnis cilik lan ora apa-apa… utawa bisa ngupayakake sawetara pituduh utama sing bakal teka ing acara kasebut.

Kita nekani acara kasebut lan ngentekake luwih saka setaun rong taun kanggo rong petunjuk sing ditemokake ing kana. Suwene luwih saka setaun, nanging loro bisnis kasebut ditutup kanggo rong pertunangan paling gedhe ing sejarah perusahaan. Yen kita mung mutusake upaya pemasaran sewulan luwih mengko, kita bakal bisa mikir yen kabeh gagal.

Kanthi nggawe jaring sing luwih gedhe kanthi pemasaran online, sampeyan bakal entuk luwih akeh pituduh. Lan akeh… malah… sing ndadékaké bisa nyedhot. Nanging sampeyan uga bakal entuk akses menyang paus sing durung nate duwe kesempatan kanggo narik kawigaten. Paus mung butuh luwih akeh wektu kanggo sampeyan mbangun wewenang kanthi online, nggawe kapercayan kanthi keterlibatan sing luwih gedhe, ngramut, lan luwih akeh adol.

Pungkasane, rata-rata penghasilan saben timbal bakal nambah, biaya saben timbal bakal mudhun, lan sampeyan bakal ngasilake sing luwih kompeten.

Mung butuh wektu. Ngaso lan ayo mbantu sampeyan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.