Limang Pitakon Kanggo Mbiji Penjualan lan Alignment Pemasaran

Depositphotos 6884013 s

Pethikan iki pancen saya nemplek seminggu kepungkur:

Tujuan pemasaran yaiku supaya adol luwih akeh. Tujuan pemasaran yaiku ngerti lan ngerti pelanggan kanthi apik supaya produk utawa layanan kasebut pas karo dheweke lan adol dhewe. Peter Drucker

Kanthi sumber daya sing suda lan akeh tenaga kerja kanggo para pemasar rata-rata, dadi angel kanggo njaga target upaya pemasaran sampeyan. Saben dina kita ngatasi masalah karyawan, serangan email, tenggat wektu, anggaran… kabeh sing ngrusak kunci bisnis sing sehat.

Yen sampeyan pengin gaweyan pemasaran bisa lunas, sampeyan kudu netepke program kanthi terus-terusan lan tetep ngerteni carane sumber daya digunakake. Mangkene 5 pitakon kanggo nuntun sampeyan menyang program pemasaran sing luwih efektif:

  1. Apa karyawan sing ngadhepi klien sampeyan, utawa manajer, ngerti pesen sing sampeyan komunikasi karo program pemasaran sampeyan? Penting, utamane karo klien anyar sampeyan, supaya karyawan ngerti pangarepan sing ditemtokake sajrone proses pemasaran lan penjualan. Ngarep sing gedhe banget nggawe klien luwih seneng.
  2. Apa program pemasaran sampeyan? nggawe staf sales luwih gampang adol produk utawa layanan sampeyan? Yen ora, sampeyan kudu nganalisa alangan tambahan kanggo ngonversi klien lan nggabungake strategi kanggo ngatasi.
  3. Apa pribadi, tim lan departemen target ing saindenging organisasi sampeyan cocog karo upaya pemasaran sampeyan utawa konflik karo dheweke? Conto umum yaiku perusahaan sing nemtokake target produktivitas kanggo karyawan sing nyatane nyuda kualitas layanan pelanggan, saengga usaha pemasaran retensi sampeyan dadi ringkih.
  4. Apa sampeyan bisa ngetung ing ngasilake investasi pemasaran kanggo saben strategi sampeyan? Akeh pemasar tertarik karo obyek sing mengkilat tinimbang ngukur lan ngerteni persis apa sing lagi digunakake. Kita cenderung kepengin makarya seneng kanggo nindakake tinimbang karya sing ngirim.
  5. Apa sampeyan wis yasa a peta proses strategi pemasaran sampeyan? Peta proses diwiwiti kanthi pamisahan prospek miturut ukuran, industri utawa sumber ... banjur nemtokake kabutuhan lan kabotan saben wong ... banjur ngetrapake strategi sing bisa diukur sing cocog kanggo ngasilake asil menyang sawetara target utama.

Nyedhiyakake rinci ing program pemasaran umum sampeyan bakal mbukak mata sampeyan kanggo konflik lan kesempatan ing strategi pemasaran perusahaan sampeyan. Minangka upaya sing kudu ditindakake luwih cepet!

4 Komentar

  1. 1

    Sampeyan ngomong basa sandi. Aku ora nate ngerti sebabe wong ora duwe proses lan kanthi tanggalan dudu proses. Proses bisa digunakake yen dianyari lan terus ditingkatake. Wong nyerah kanthi gampang kanggo nyoba ngembangake siji lan isin kabeh yaiku; Pira ide apik sing bakal rusak amarga proses sing kurang apik?

    Kirim apik! Utamane, nalika sampeyan mikir kaya aku! :)

  2. 2

    Iki minangka proses sing apik kanggo proses marketing. Saiki aku ndeleng teknik pemasaran anyar kanggo perusahaanku lan ora duwe latar mburi pemasaran sing nyata. Blog iki minangka alat sing cocog kanggo aku.

  3. 3

    Agung!
    Nomer loro penting banget kanggo nggayuh target penjualan. Aku wis ndeleng papan sing diarani pemasaran, tim pencegahan penjualan!

    Pethikan Pak Drucker, kanthi hormat, rada myopis. Apa sing kudu diomongake yaiku:

    ? Tujuane adol, yaiku supaya pemasaran ora ana gayane? Tujuane adol yaiku hubungane karo pelanggan supaya produk utawa layanan ora prelu dipasarake?

    - Ora ana konsekuensi

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.