Apa Pemasaran Sampeyan Gerah Pecahan, Kuciwo lan Kurang Organisasi?

adopsi teknologi pemasaran

Sampeyan bisa uga mangsuli ya… lan tantangane uga dadi tantangane. Kurang organisasi, fragmentasi lan kuciwo minangka tema utama sing asale saka temuan Survei Pemasaran lan Teknologi Cross-Channel, sing dirilis dening Sinyal (biyen BrightTag). Asil panelitian nyorot kasunyatan manawa para pemasar umume aja rumangsa manawa ad tech mbantu dheweke entuk marketing lintas-saluran sing lancar sing dikarepake konsumen saka merek saiki.

Sinyal survey 281 pemasar merek lan agensi, ngemot 16 vertikal industri, saka saindenging jagad kanggo nggoleki tantangan sing diadhepi para pemasar kanggo nggayuh target pemasaran lintas-saluran.

Temokake Kunci Survei Pemasaran lan Teknologi Salib

  • Pemasar 1 saka 2 nglaporake teknologi fragmen ngganggu kemampuane kanggo nggawe pengalaman sing konsisten kanggo konsumen liwat web, seluler lan saluran liyane
  • 9 saka 10 percaya yen nyambungake alat lan teknologi sing beda bakal nambah kemampuane kanggo nggawe inovasi, nggawe pribadi interaksi konsumen, ngirim pesen sing tepat wektu, nambah kesetiaan, ngevaluasi kampanye, lan nambah ROI
  • 51% pemasar ujar durung nggabungake teknologi pemasaran ngluwihi level paling dhasar
    Kurang saka 1 saka 20 pemasar kacarita duwe tumpukan teknologi sing integral
  • 62% percaya alat sing ana ing tumpukan teknologi kasebut kurang dienggo
  • Mung 9% pemasar sing percaya teknologi minangka kekuwatane

Aku bakal ngeculake sing anyar Klip Pemasaran video bakal menehi saran babagan saran sing diwenehake marang klien sing beda karo konsultasi sing wis diwenehake taun kepungkur. Wis diwiwiti, kesempatan kanggo nggawe dhewe lan nggabungake karo alat dadi pilihan sing terjangkau kanggo perusahaan ukuran nganti gedhe.

Kerep banget, alat sing over-the-counter ora nyedhiyakake kepuasan, efisiensi, lan fitur sing kudu disesuaikan karo sumber daya internal lan proses sampeyan.

Priksa manawa klik-tayang lan waca laporan lengkap - Survei Pemasaran lan Teknologi Salib!

lintas-saluran-pemasaran-teknologi-infographic

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.