Gagal Marketing: Nalika Teknologi Ora Mbebayani Apik banget

pemasaran gagal

Nalika lagi nggarap klien, kita asring ngandhani manawa isih ana ing sisih kulon pemasaran online… saiki isih enom lan durung kabeh nyoba. Nanging ora ateges kita isih durung bisa sinau saka lupute wong liya.

Kanthi teknologi anyar sing meh meh saben dina, dibutuhake profesional pemasaran sing berpengalaman lan duwe pendhidhikan kanggo ngerti cara nggunakake potensial pemasaran teknologi anyar lan dadi sukses ing penjualan. Ing kene, kita nyathet manawa pemasaran paling dhuwur gagal, nyorot apa sing salah lan carane sampeyan supaya ora nggawe kesalahan sing padha. Mesin Kisi

Iki minangka salah sawijining kesalahan umum sing ditindakake perusahaan. Aku bakal ngakeni manawa aku asring duwe kesalahan konten. Lan aku nambahake manawa aku isih durung bisa ndeleng aplikasi gedhe Kode QR ing sanjabane Google Glass (sing ora duwe tembung kunci). Miturutku, kabeh gagal amarga ora kalebu merek lan ora bisa dielingi kaya dalan URL.

kegagalan pemasaran

Entuk informasi luwih lengkap babagan penjualan lan pemasaran saka Hub Pengetahuan Kisi.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.