Yayasan Pemasaran Apik lan Ala

operasi gratis tangan

Katon yen kawicaksanan minangka salah sawijining prekara sing ora bisa dipelajari, nerangake kanthi rasa susah, rasa seneng lan pengalaman liyane. Nalika saya diwasa ing bisnis, saya suwe yen nggunakake wektu sing dakkarepake, asil utawa asil sing luwih apik utawa luwih apik yaiku karo para pelanggan. Yen aku ujar yen bakal entuk ngrampungake lan butuh wektu luwih suwe tinimbang sing dakkarepake - pengarepan sing ora kejawab nyebabake frustasi. Yen aku ujar yen bakal entuk sesuatu sing sukses lan aku nyedhiyakake proyek kasebut saliyane kanggo regane liyane - aku ngluwihi pangarepan lan klien seneng.

Aku isih asring banget, nanging dhasar sukses ing bisnis sejajar karo harapan sing dakkarepake. Aku ora percaya yen iku khalifah - nanging aku yakin iki minangka dhasar pemasaran sing apik lan ala karo bisnis online. Nyetel pangarepan akeh banget kira-kira. Gunakake kasus, studi kasus, statistik, rilis pers, postingan, update… kabeh sing asring ditindakake yaiku skenario paling apik, dudu babagan skenario sing realistis.

Minggu iki aku kesah menyang Florida kanggo nampani ponakanku bali saka tugas kaping pisanan ing Teluk. Aku mlayu karo segawonku, mula pancen akeh sing mandheg. Ing salah sawijining area istirahat ing Florida, aku nemokake tandha-tandha sing lucu banget ing urin.

tangan-gratis

Masalah karo tandha, mesthine yaiku nalika masarake otomatis ing urin, menyang bokong kaya aku, menehi pesen pemasaran sing beda banget, sing ora bisa dipikolehi. Operasi kasebut, mesthine ora bebas tangan ... sing bakal pancen apik tenan nanging kemungkinane ilegal.

Kita kudu ati-ati karo ekspektasi pemasaran sing wis ditemtokake. Sanajan tujuane yaiku supaya bisa ngandhani kemajuan lan investasi sing digawe, ora mesthi menehi pesen sing padha karo pamirsa.

Nyetel pangarepan sing akurat lan bisa dipikolehi ing upaya pemasaran bakal mbantu sampeyan ngenali lan nutup pelanggan sing bener, dadi nambah retensi lan nilai pelanggan sing luwih gedhe. Menehi pangarepan sing ora apik ora mung bakal nyebabake tarif atraksi sing dhuwur, nanging uga bisa nyebabake review sing ora apik lan obrolan sosial kanthi online. Sabanjure, bisa ngusir bisnis sing bisa uga dadi pelanggan sing apik.

Dhasar kabeh pemasaran yaiku nyetel pangarepan gedhe. Pemasaran sing apik nyebabake hubungan pelanggan sing apik, sing bakal nggawe reputasi online kanthi apik… sing bakal ndadekake luwih akeh pelanggan.

2 Komentar

  1. 1

    Hai Mr.Karr

    Saben titik sing sampeyan tulisake cocog kaya udan.

    Nyetel pangarepan sing nyata tinimbang sing paling apik yaiku orientasi asil sing luwih akeh. Pemasaran sing apik lan ora apik minangka game sing dikarepake.

    Lan aku kudu ujar conto sing sampeyan wenehake mung pikiran ...… .OL

    Thanks
    Alish

  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.