Keterlibatan Pemasaran: Nyenengake karo Video

Video Fun Marketing

Mbangun platform kanggo blog blog kanggo bisnis mung sukses yen para pelanggan nggunakake platform kasebut. Kita ngerti manawa klien bakal sukses ngasilake laba yen bisa nggawe lan nuduhake kiriman liyane babagan produk lan layanane.

Pemanfaatan platform mbutuhake piranti lunak minangka perusahaan jasa sejatine duwe strategi kanggo njamin panggunaan. Saka onboarding liwat ngawasi panggunaan, platform kudu mriksa supaya sampeyan nggunakake platform kanthi lengkap. Cukup gampang… panggunaan nyebabake asil, asil ngasilake investasi maneh, lan laba investasi nyebabake pembaruan lan ekspansi pelanggan.

Nalika ndeleng pemanfaatan, kita kreatif nggawe kampanye email sing nggabungake sawetara video sing ora apik lan apik kanggo narik kawigatene para pelanggan.

Yen sampeyan bakal ninggalake andhap asor ing ngarep lawang, sampeyan uga bisa ngirim babagan iki. Kita wis nindakake kampanye keterlibatan maneh kanthi intensif kanggo klien sing kurang produktivitas kontene.

Kita narik metu kabeh titik lan seneng-seneng karo sawetara video kanggo klien. Dheweke direkam nggunakake iPhone, iMovie, lan trek audio standar. Kita ngasilake kabeh sedina lan meksa metu!

Video Pemasaran sing nyenengake: Tulung Kirim!

Sawise seminggu, asile apik banget kanggo sebagian besar klien, mula kita ngirim email dina iki kanggo matur nuwun.

Video Pemasaran sing Seneng: Sampeyan Dikirim, Doug Disimpen!

Lan mesthine, klien kita sing ora nggayuh piring nampa pesen sulih.

Video Pemasaran sing Seneng: Sampeyan Ora Kirim, Doug TIDAK Disimpen!

Pengungkapan: Aku dadi pemegang saham lan dadi pendiri Compendium Blogware.

3 Komentar

  1. 1
  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.