Cara Feed Kiriman Blog WordPress Kanthi Tag Ing Cithakan ActiveCampaign Panjenengan

Kita lagi nggarap ngoptimalake sawetara lelungan email kanggo klien sing promosi macem-macem jinis produk ing situs WordPress. Saben cithakan email ActiveCampaign sing kita gawe wis disesuaikan banget karo produk sing dipromosikan lan nyedhiyakake konten. Tinimbang nulis maneh akeh konten sing wis diprodhuksi lan diformat kanthi apik ing situs WordPress, kita nggabungake blog kasebut menyang template email. Nanging, blog kasebut kalebu macem-macem produk, mula kita kudu

Cara Nerbitake Feed Blog Shopify Sampeyan Ing Cithakan Email Klaviyo

Kita terus nambah lan ngoptimalake upaya pemasaran email klien fashion Shopify Plus nggunakake Klaviyo. Klaviyo nduweni integrasi sing kuat karo Shopify sing ngidini akeh komunikasi sing gegandhengan karo e-commerce sing wis dibangun lan siap digunakake. Kaget, nglebokake Kiriman Blog Shopify menyang email dudu salah sijine, sanadyan! Nggawe luwih angel… dokumentasi kanggo nggawe email iki ora lengkap lan malah ora nyathet editor paling anyar. Dadi, Highbridge wis

Apa Exit Intent? Kepiye Gunakake Kanggo Ngapikake Tarif Konversi?

Minangka bisnis, sampeyan wis nandur modal akeh wektu, gaweyan, lan dhuwit kanggo ngrancang situs web utawa situs e-commerce sing apik banget. Sakbenere saben bisnis lan pemasar padha kerja keras kanggo ndarbeni pengunjung anyar menyang situs… padha ngasilake kaca produk, kaca kebangkrutan, konten, lan sapiturute sing apik. kanggo. Kaping pirang-pirang, pengunjung kasebut teka lan maca kabeh