Sampeyan (Isih) Entuk Mail: Napa Intelijen Ponggawa tegese Masa Depan Kuat Kanggo Email Marketing

Intelligence Ponggawa lan Email Marketing

Pancen angel dipercaya manawa email wis ana sajrone 45 taun. Umume para pemasar saiki ora nate urip ing jagad iki tanpa ana email.

Nanging sanajan wis dirajut dadi kain saben dinane lan bisnis kanggo akeh wong suwene, pengalaman panganggo email durung suwe saya suwe wiwit pesen kaping pisanan dikirim 1971.

Mesthi, kita saiki bisa ngakses email ing piranti liyane, kapan wae ing endi wae, nanging proses dhasar durung diganti. Pangirim tekan nalika ngirim kanthi sewenang-wenang, pesen menyang kothak mlebu lan ngenteni yen panrima dibukak, muga-muga sadurunge mbusak.

Berkala nganti pirang-pirang taun, para ahli prédhiksi bakal ngilangake email, diganti karo aplikasi olahpesen sing luwih anyar lan luwih adhem. Nanging kaya Mark Twain, laporan kematian email wis akeh banget. Iku tetep dadi garis komunikasi sing penting lan asring digunakake ing antarane bisnis lan pelanggan - dudu mung siji-sijine, nanging minangka bagean penting saka campuran kasebut.

Kurang luwih 100 milyar email bisnis dikirim saben dina, lan jumlah akun email bisnis bakal ditambah nganti 4.9 milyar ing pungkasan taun iki. Email tetep misuwur ing B2B, amarga komunikasi luwih suwe lan luwih jero yen dibandhingake karo media sosial lan olahpesen liyane. Kasunyatane, para pemasar B2B ujar manawa pemasaran email kasebut kaping 40 luwih efektif tinimbang media sosial kanggo ngasilake

Ora mung email bakal sirna mengko, nanging mbesuk katon cerah, berkat teknologi intelijen buatan sing siyap kanggo semangat maneh pengalaman email. Kanthi nganalisa pola prilaku panampa nalika mbukak, mbusak lan tumindak ing email, AI bisa mbantu para pemasar ngatur jangkauan email kanggo preferensi khusus pelanggan lan prospek.

Nganti saiki, akeh inovasi pemasaran ing sekitar email sing fokus ing konten. Ana kabeh industri sing darmabakti kanggo mbantu nggawe pesen email sing paling relevan kanggo njaluk tanggepan lan tumindak. Inovasi liyane fokus ing dhaptar. Dhaptar sumber. Dhaptar akeh. Dhaptar higienis.

Kabeh iku penting, nanging ngerti kapan lan kenapa sing nampa email mbukak isih dadi misteri - lan penting kanggo ngatasi. Kirimi kakehan, lan sampeyan bakal duwe risiko pelanggan sing ngganggu. Aja cukup kanggo ngirim jinis email sing pas - ing wektu sing tepat - lan sampeyan bakal entuk kesasar ing gelut kanggo real estate kothak mlebu

Nalika para pemasar ngupayakake nggawe konten kanthi penting, manungsa waé babagan ngatur proses pangiriman wis arang banget. Nganti saiki, para pemasar wis menehi wektu distribusi email akeh liwat intuisi utawa bukti sing ora jelas diklumpukake saka klompok gedhe lan dianalisis kanthi manual. Saliyane tamu nalika email cenderung diwaca, analisis back-of-the-napkin iki ora bisa ditrapake nalika wong luwih gampang nanggapi lan njupuk tindakan.

Kanggo menang, para pemasar bakal luwih dibutuhake nggawe personalisasi pangiriman pesen pemasaran adhedhasar email kaya padha nggawe konten pesen kasebut. Thanks kanggo kemajuan AI lan pembelajaran mesin, jinis personalisasi pengiriman iki dadi kasunyatan.

Teknologi kasebut berkembang kanggo mbantu para pemasar prédhiksi wektu paling pas kanggo ngirim pesen. Contone, sistem bisa ngerti yen Sean luwih gampang maca lan tumindak ing email anyar jam 5:45 PM nalika mulih ing komuter. Nanging Trey asring maca email sadurunge turu jam 11 PM nanging ora nate tumindak nganti lungguh ing mejane esuk.

Sistem pembelajaran mesin bisa ndeteksi pola optimasi email, ngelingi lan ngoptimalake jadwal kanggo ngirim pesen menyang sisih ndhuwur kothak mlebu sajrone jendela keterlibatan sing optimal.

Minangka pemasar, kita uga ngerti manawa prospek duwe dhaptar saluran komunikasi sing disenengi. Pesen teks. Platform olahpesan media sosial. Push notifikasi menyang aplikasi seluler.

Ora suwe, sistem pembelajaran mesin sing dioptimalake kanggo preferensi pangiriman email bisa sinau saluran sing disenengi kanggo ngirim pesen. Konten sing bener, dikirim ing wektu sing tepat, liwat saluran sing disenengi khusus wektu.

Saben interaksi karo pelanggan dadi penting. Saben interaksi karo pelanggan minangka kesempatan kanggo nggabungake umpan balik sing nambah lelungan tuku kanthi cara sing beda lan beda. Kabeh wong duwe pola tuku sing beda-beda.

Cara tradisional, para pemasar wis ngenteni pirang-pirang jam nyoba ngrancang lelungan tuku linear kanggo klompok pelanggan sing akeh lan banjur ngeculake proses kasebut. Sistem ora duwe cara kanggo adaptasi karo owah-owahan pola tuku individu lan ora bisa nanggepi perubahan lingkungan.

Kanthi email sing diarep-arep bakal dadi link penting ing antarane perusahaan lan pelanggan, peran AI ing mulang trik anyar kanggo bocah umur 45 taun minangka pangembangan sing bisa ditindakake. Saiki sistem otomasi pemasaran mikir babagan saben pelanggan, saben konten, lan cocog karo wektu nyata kanggo nggayuh tujuan bisnis. Pangiriman email sing luwih cerdas kudu dadi bagean penting.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.