5 Data Medhot lan Asumsi Pemasaran sing Ala

data mudhun

Bubar iki nglakokake tes pengalaman pangguna ing situs iki, lan asile beda-beda. Para pamirsa seneng banget karo konten kita, nanging padha nesu karo pariwara kita - utamane ing papan utawa slide ing papan iki. Nalika pengujian validasi tata letak situs, gampang pandhu arah, lan kualitas konten - uga nuduhake prekara sing nesu karo pamirsa umume.

Pedhot iki minangka bab sing kudu diseimbangkan kabeh para pemasar, lan kasus bisnis asring menehi reaksi utawa pendapat pamirsa. Ora ngrungokake pamirsa sampeyan bisa uga counter, mesthine kanggo penasihat guru marketing sing ana ing kana sing percaya yen nanggepi, ngrungokake, lan ngetutake saran saka pamirsa kudu luwih dhisik.

Ing ngisor iki ana 10 Koneksi Data lan Asumsi Pemasaran sing asring ditindakake kanggo bisnis kita.

  1. Nganggep Kabeh Pelanggan padha - MarketingSherpa bubar analisis kasedhiya kenapa pelanggan ngetutake merek ing media sosial. Bagan kasebut kanthi jelas nuduhake manawa mayoritas konsumen ngetutake merek ing sosial kanggo diskon, undhang-undhang, kupon, lsp. Nanging, grafik kasebut ora nuduhake sampeyan regane pendapat saben konsumen. Diskon murni bisa ngasorake merek sampeyan lan ngubur perusahaan sampeyan. Aku gelem yakin manawa konsumen sing ndeleng pertandingan gaya urip lan nyengkuyung amal kasebut luwih dawa kanggo kesehatan bisnis perusahaan.

survey-preferensi konsumen

  1. Nganggep Kabeh Pengunjung minangka Prospek - Apa sampeyan ngerti manawa lalu lintas Bot luwih saka 56% Analytics lalu lintas sing dilacak menyang situs sampeyan? Nalika sampeyan narjamahake Analytics data, kepiye pengaruh bot ing kaca mlebu lan metu, tingkat bouncing, wektu ing situs, lsp? Dheweke bisa uga nggawe statistik kanthi ala banget dadi motivasi kanggo ngganti situs sampeyan minangka respons ... nanging tanggapane kanggo bot, dudu prospek! Nalika mriksa situs iki, kita luwih nggatekake kunjungan kualitas - wong sing ngunjungi pirang-pirang kaca lan nggunakake luwih saka siji menit ing situs iki.
  2. Nganggep Umpan Balik Pelanggan Bakal Nggawe Produk Sampeyan - Aku kerja dadi panyedhiya SaaS gigantic sing duwe jadwal pangembangan agresif sing nggabungake ewonan dandan lan puluhan fitur ing saben rilis. Asil kasebut minangka platform kembung sing rumit banget, angel dileksanakake, nyebabake konflik pangembangan sing ora ana enteke, lan nyuda penylametan pelanggan. Akibate, penjualan dadi luwih agresif, luwih akeh fitur sing dijanjeni, lan siklus diwiwiti kabeh. Nalika perusahaan nambah penghasilan lan dituku kanthi jumlah akeh banget, dheweke isih durung entuk bathi lan ora bisa. Nalika takon marang pelanggan babagan sing kudu sampeyan dandan, pelanggan langsung golek kesalahan lan menehi reaksi anekdot. Nanging, sampeyan kudu ngawasi tumindak para pelanggan supaya prioritas perbaikan produk sampeyan.
  3. Nganggep Gangguan Prospek Nganggu - Kita wis nyoba bola-bali lan, tanpa njaluk ngapura, meh meh ngetrapake teknologi interupsi kanggo narik kawigatene pengunjung lan kudu mutusake apa ora bakal melu karo klien. Takon marang pengunjung apa dheweke seneng cara promosi interupsi sing sampeyan sebarake, lan asring ora, dheweke ujar ora. Nanging banjur gunakake cara promosi lan sampeyan bakal nemokake pengunjung sing padha sing ujar manawa dheweke ora seneng yaiku sing ngeklik lan ngubungi sampeyan.
  4. Nganggep Sampeyan Ngerti Pelanggan - Klien kita asring nggawe asumsi kenapa wong tuku - rega, kasedhiyan, diskon, layanan pelanggan, lsp. Lan meh mesthi salah. Yen sampeyan takon karo pelanggan kenapa dheweke tuku, dheweke uga bisa uga menehi alasan sing salah. Yen sampeyan ngandelake atribusi tutul pisanan utawa pungkasan, sampeyan uga nggawe asumsi sing ora apik. Data atribusi bisa uga menehi bukti babagan prospek sing njupuk tindakan, nanging ora kenapa dheweke tuku. Riset persona kritis kanggo dingerteni sing tuku saka sampeyan lan wawancara saka pihak katelu sing ora bias bisa mangsuli kok tuku saka sampeyan. Aja nganggep manawa sampeyan ngerti, sampeyan bakal kaget banget karo asile.

Intine, mesthine meh ora bisa dipisahake pemasaran sing nduweni kualifikasi saka liyane saka sampeyan Analytics data Sampeyan kudu nggawe keputusan pemasaran babagan apa sing narik kawigaten lan nggawe bagean kasebut. Situs web sampeyan ora ana ing kene kanggo nyenengake kabeh wong; mesthine bisa dideleng minangka sumber penjualan sing narik kawigaten lan narik kawigaten para pengunjung, supaya bisa konversi.

Aku nggawe kesalahan sing padha karo bisnisku. Aku ngrungokake akeh banget wong sing padha ngrungokake tau arep tuku produk utawa layanan, kepiye aku kudu ngganti penawaran lan pengeluaran. Meh nggawe kita metu saka bisnis. Aku ora ngrungokake wong liya - aku mung manthuk lan terus nindakake apa sing dakkerteni bisa digunakake kanggo para klien. Sing cocog kanggo dheweke dudu sing cocog kanggo sampeyan utawa kula.

Mungkasi nggawe asumsi pemasaran kanthi ngrungokake lan nonton Kabeh sing ndemek merek sampeyan. Mulai nambah pengalaman menyang pamirsa sing penting… pamirsa sing bisa tuku saka sampeyan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.