Konduktor Pemasaran… salah .. Konsultan

music

Nalika miwiti DK New Media, salah sawijining keputusan sing bakal digawe yaiku carane nggawe merek perusahaan. Nalika mikir babagan pemasaran lan evolusi, aku asring mbandhingake karo konduktor lan simfoni. Minangka konsultan, aku kudu kaya konduktor, ngewangi campuran media liyane lan nggunakke supaya entuk cathetan sing tepat ing wektu sing pas, supaya strategi kasebut bisa diwujudake kanthi lengkap.

Aku ora gelem umur aku kanthi jeneng dhewe minangka konsultan pemasaran. Aku ora pengin matesi aku kanthi ngarani aku konsultan telusuran or konsultan media sosial. Kayane negesake manawa sampeyan minangka pemain biola, flautis, utawa perkusi. Luwih becik, aku pengin menehi merek kanthi luwih terbuka.

Media anyar ora ateges aku nglirwakake media lawas, uga ora mbatesi mbesuk. Bakal mesthi ana soko anyar Konsultasi media anyar bisa kalebu telusuran, sosial, video, seluler… utawa meh kabeh sing ana ing pipa kasebut. Ora ateges aku bakal ningkatake aku dadi ahli ing kabeh arena kasebut. Aku wis kerja bareng karo perusahaan mitra lan agensi sing khusus kanggo topik kasebut.

Orkestra Pemasaran

Minangka konsultan media anyar, iku bakal ngarepake pangajab sing bisa dakrewangi sembarang media… lan ndhidhik klien babagan perkembangan media komunikasi paling anyar. Lan aku nyoba sinau babagan lan nggawe keahlian ing kabeh tren paling anyar. Saka wektu kanggo wektu, aku negesake manawa aku do konsultasi media sosial utawa konsultasi telusuran… nanging aku ora merek dhewe ing wilayah kasebut.

Konduktor ora mesthi musisi ahli nganggo instrumen apa wae; Nanging, dheweke ngerti carane nggunakake saben instrumen, kabeh padha kerja bareng, lan nggawe musik sing apik. Iki yaiku orkestra pemasaran.

Ala banget kita ora ngarani konduktor pemasaran!

Iki kanggo nggawe musik pemasaran sing apik!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.