Marketing Cloud: Cara Nggawe Otomasi ing Automation Studio kanggo Ngimpor Kontak SMS menyang MobileConnect

Cara Ngimpor Kontak SMS Mobile menyang MobileConnect Nggunakake Automation Studio

Perusahaan kita bubar ngleksanakake Salesforce Marketing Cloud kanggo klien sing duwe kira-kira rolas integrasi sing duwe transformasi rumit lan aturan komunikasi. Ing oyod ana a Shopify Plus dhasar karo Isi Ulang Langganan, solusi populer lan fleksibel kanggo penawaran e-commerce adhedhasar langganan.

Perusahaan kasebut duwe implementasi olahpesen seluler sing inovatif ing ngendi pelanggan bisa nyetel langganan liwat pesen teks (SMS) lan kudu migrasi kontak seluler menyang MobileConnect. Dokumentasi kanggo ngimpor kontak seluler menyang MobileConnect yaiku:

  1. Nggawe definisi impor ing Kontak Builder.
  2. Nggawe otomatisasi ing Studio Otomasi.
  3. Tambahake a kegiatan ngimpor menyang otomatisasi.
  4. Nalika sampeyan ngatur aktivitas impor, pilih definisi ngimpor sampeyan nggawe.
  5. Jadwal lan ngaktifake otomatisasi.

Kayane kaya proses 5 langkah sing prasaja, ta? Kasunyatane iku luwih rumit, mula kita mutusake kanggo nyathet lan nuduhake ing kene.

Langkah Detil kanggo Ngimpor Otomatis Kontak Seluler Cloud Pemasaran menyang MobileConnect Nggunakake Studio Otomatis

Langkah pisanan yaiku nggawe definisi impor ing Contact Builder. Mangkene rincian langkah-langkah kanggo nindakake iki.

  1. Nggawe definisi impor ing Kontak Builder kanthi ngeklik nggawe tombol ing Kontak Builder > Impor.

Kontak Builder Import List

  1. pilih List minangka sampeyan Tujuan Tujuan jinis improt sing pengin ditindakake.

Kontak Builder Import List

  1. pilih Sumber Import. Kita milih ngimpor saka sauntara Ekstensi Data sing wis dimuat karo data.

Sumber Definisi Impor kanggo Impor MobileConnect

  1. Jam aktif Pilih Dhaptar lan Pilih Dhaptar Panjenengan (Ing kasus kita, Kabeh Kontak - Seluler).

Impor Ekstensi Data MobileConnect

  1. Kontak iki kabeh wis milih lan kita migrasi menyang MobileConnect, dadi sampeyan kudu Setuju karo Kabijakan Sertifikasi Opt-In.

Setuju kanggo Opt-In Kabijakan Sertifikasi

  1. Peta Kolom Dhaptar Impor Panjenengan (kita nggawe Ekstensi Data karo hubungan ContactKey wis ditetepake).

Gawe definisi impor lan konfigurasi pemetaan lapangan nganggo ekstensi data sampeyan.

  1. Jeneng kegiatan sampeyan lan pilih sampeyan Kode SMS lan SMS Keyword.

Jeneng Kegiatan kanggo Kontak Builder MobileConnect Impor lan nyetel Kode SMS lan SMS Keyword

  1. Konfirmasi tuntunan banjur klik Rampung kanggo nyimpen aktivitas anyar sampeyan. Pesthekake nambahake alamat email kanggo kabar supaya sampeyan diwenehi kabar saben impor ditindakake kanthi asil.

Deleng lan Nggawe Definisi Impor kanggo MobileConnect

Definisi impor saiki wis disimpen lan sampeyan bisa ngrujuk ing Otomatisasi sing bakal digawe Studio Otomasi.

Langkah-langkah kanggo nggawe otomatisasi ing Studio Otomasi ora cetha banget. AJA nggunakake Kegiatan Impor File. Goleki Kegiatan SMS ngendi sampeyan bisa nambah kegiatan nggunakake Ngimpor Kegiatan Kontak SMS.

  1. Tambahake a kegiatan ngimpor menyang otomatisasi kanthi milih definisi impor sing digawe ing langkah 8 ing ndhuwur. Sampeyan kudu nggedhekake folder SMS ngendi sampeyan bakal weruh Panjenengan definisi ngimpor.

ngimpor kontak seluler karo kegiatan

  1. Jadwal lan ngaktifake otomatisasi. Nalika otomatisasi sampeyan mlaku, kontak seluler sampeyan bakal diimpor lan sampeyan bakal diwenehi kabar ing alamat email ing langkah 8.

Yen sampeyan mbutuhake pitulungan, aja ragu-ragu hubungi kita ing Highbridge. Kita wis nindakake implementasi ekstensif lan migrasi saka platform marketing seluler liyane menyang Mobile Cloud.