Tantangan Pemasaran - Lan Solusi - kanggo taun 2021

Tantangan lan Solusi Pemasaran taun 2021

Taun kepungkur minangka perjalanan sing angel kanggo para pemasar, meksa bisnis ing meh kabeh sektor nduwe poros utawa malah ngganti kabeh strategi nalika ngadhepi kahanan sing ora dingerteni. Kanggo akeh wong, pangowahan sing paling penting yaiku pengaruh saka jarak sosial lan papan perlindungan ing papan, sing nyebabake lonjakan gedhe banget kegiatan blanja online, sanajan ing industri sing sadurunge ecommerce ora diucapake. Pangowahan iki nyebabake malang digital sing rame, kanthi luwih akeh organisasi sing ngupayakake perhatian konsumen tinimbang sadurunge. 

Ora mungkin shift iki bakal malih. Tantangan kanggo taun 2021 yaiku golek cara ngatasi swara lan menehi pengalaman pribadi sing migunani lan bisa nyaingi interaksi pasuryan.

Prioritas Personalisasi 

Salah sawijining cara sing paling efektif kanggo ndorong personalisasi pemasaran yaiku kanthi tampilan holistik babagan lelungan blanja konsumen. Data pihak katelu bisa ditindakake. 

Nalika cookie lan formulir timbal bisa migunani, para pemasar digital bisa luwih suwe data prilaku pihak katelu kanggo nemokake luwih akeh babagan lelungan pelanggan, kalebu kegiatan belanja nyata, tampilan kaca, dhaptar email, wektu sing ditindakake ing situs, lan liya-liyane. 

Panggunaan data pihak katelu bakal dadi luwih penting nalika kita terus ndeleng pangowahan tumindak konsumen amarga pandemi kasebut. Contone, data agregat sing dikompilasi dening Jornaya nyritakake owah-owahan tren belanja online kanthi taun-taun sing ana gandhengane karo asuransi omah. Sawise mbandhingake rong minggu pisanan kegiatan blanja asuransi omah ing Mei 2020 dadi rong minggu pertama Mei 2019, Jornaya ngukur kenaikan 200% jumlah pembeli online lan nambah 191% kegiatan blanja. Iki bisa cocog karo industri hipotek kanthi historis lingkungan murah, sing uga nyebabake kenaikan belanja hipotek online. 

Kanggo nambah conto, kanggo bisnis asuransi omah, ana pitakon manawa konsumen anyar iki sing tuku kebijakan kanthi tujuan kanggo tuku lan sing tetep sibuk nalika lagi macet ing omah utawa mung blanja jendela digital amarga padha krungu warta nglaporake yen tarif kurang? 

Nggabungake data prilaku pihak katelu lan pihak katelu supaya para pemasar bisa ngidentifikasi tren sing mbedakake level niat, pamisah pamirsa, lan ngirim pesen sing selaras karo pola pikir pelanggan, lan sing bisa uga paling penting, prioritasake upaya ora kanggo asumsi demografi nanging data individu sing bisa ditindakake. Sajrone dasawarsa kepungkur utawa luwih, akeh tim pemasaran utama sing nandur modal akeh ing pemasaran menyang personas - kampanye segmentasi lan olahpesen adhedhasar klompok pelanggan utawa prospek sing padha. Nanging, iki isih pemasaran rata-rata dudu individu. 

Langkah logis sabanjure ing evolusi pemasaran yaiku pemasaran kanggo wong adhedhasar prilaku sing dipamerake, dudu prilaku rata-rata klompok utawa persona tim pemasaran utawa ilmuwan data sing nyengkuyung. Data prilaku nawakake tingkat pemahaman sing ora ana tandhingane sing - lan iki bagean sing penting - digunakake kanthi efektif lan kanthi njaga privasi konsumen, nawakake tambah akeh regane kanggo para pemasar lan konsumen kanthi nambah pengalaman blanja. Penting banget kanggo elinga yen nglindhungi privasi konsumen iku penting banget kaya nglumpukake data. Rusak kapercayan lan pelanggan bakal njupuk bisnis ing papan liya. 

Ngutamake Privasi Data  

Wis dicritakake sadurunge, nanging mbaleni: privasi data kudu dadi pertimbangan ing strategi digital saben pemasar. Ora mung organisasi ngadhepi denda finansial sing signifikan amarga ora tundhuk karo peraturan data, praktik data sing ora aman bisa ngasilake rasa ora percaya ing antarane para pembeli lan bakal menehi pengaruh banget marang kasetyan merek jangka panjang. Kasunyatane, panliten nuduhake manawa konsumen sing ngrasakake data wis ora dikarepake mungkasi bisnis karo sampeyan

Timeline Regulasi Privasi

1991

Peraturan privasi AS mengaruhi industri kita ing taun 1991 karo Undhang-undhang Perlindhungan Pelanggan Telephone (TCPA), sing saiki lagi digawe ing review dening Pengadilan Tinggi.

2018

Mlumpat menyang 2018, Uni Eropa ngenalake Regulasi Perlindungan Data Umum (GDPR).

2019

GDPR kanthi cepet diterusake karo undang-undang perlindungan privasi data penting ing Amerika Serikat, ing Undhang-undhang Privasi Pelanggan California (CCPA), sing bisa ditindakake ing Juli 2020. 

2020

Nopember kepungkur iki, California luwih adoh tinimbang CCPA kanthi liwat rencana 24— Uga dikenal minangka Hak Privasi lan Penegakan California. Iki nggedhekake CCPA lan nggawe angel kanggo para pemasar ngarahake konsumen adhedhasar kegiatan online. 

California bisa uga wis nuntun dalan, nanging 30 nyatakake saiki ngelingi peraturan privasi data, lan para ahli prédhiksi manawa Administrasi Biden bisa uga ngetrapake undang-undang sing padha ing level nasional. Intine yaiku kabeh pemasar kudu siyap ngupayakake peraturan sing owah kaya para pamilih — konsumen — lan pejabat pamrentah terus nuntut lanskap digital sing pertama kaline privasi. 

Ngimbangi Personalisasi & Privasi 

Ing ndhuwur, loro tantangan kasebut bisa uga katon ora cocog. Kepiye para pemasar bisa nggunakake data kanggo ngirim pengalaman sing dipersonalisasi nalika nggawe data ditangani kanthi etika lan tundhuk karo peraturan privasi sing ganti kanthi cepet? Nalika data prilaku minangka cara paling apik kanggo ngerti pelanggan ing level individu, nambah data prilaku - utamane data sing dikoleksi dening pihak katelu - menyang tumpukan martech bisa gampang mundur. 

Mitra karo panyedhiya data prilaku lan intelijen minangka cara sing efisien kanggo entuk akses menyang wawasan prilaku pihak katelu, kanthi asumsi panyedhiya solusi uga prioritas privasi data lan bisa nyedhiyakake data deterministik sing beda karo prediksi utawa data rata-rata kanggo klompok konsumen. 

Jornaya bubar diluncurake Aktifake 3.0, nganyari platform data prilaku sing pisanan diluncurake ing taun 2018, sing menehi pemasar tingkat transparan data sing anyar lan ora ana tandhingane. Kanthi nggabungake Activate 3.0 lan CRM, para pemasar bisa ngerti sapa, kapan, lan sepira kerepe para pelanggan lan prospek blanja produke. 

Jornaya uga nambah Wali Privasi  kanggo penawaran teknologi ing 2019, nganyari solusi TCPA Guardian sing populer sing bisa nduduhake manawa data pihak katelu dikumpulake kanggo tundhuk karo TCPA uga CCPA. 

Mitra karo panyedhiya data kanthi privasi ing DNA menehi para pemasar supaya tentrem. Dheweke bisa yakin manawa organisasi dilindhungi nalika fokus ing strategi pemasaran lan eksekusi kanggo nggawe pengalaman konsumen sing luar biasa. 

Babagan Jornaya

Jornaya minangka panyedhiya data-kanggo-layanan kanggo para pemasar ing industri ing endi para pelanggan nandur modal wektu sing penting kanggo paneliti pilihan kanggo tuku urip utama. Jornaya Activate nglumpukake data pihak katelu saka jaringan 35,000 situs web kanggo ngenali tren belanja konsumen sing lagi ana lan ndeteksi nalika pelanggan nuduhake pameran ing pasar, dene Penjaga Privasi Jornaya njamin kabeh data pemasaran dikoleksi sesuai karo TCPA, CCPA, lan liya-liyane. peraturan privasi.

Dolan maring Jornaya

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.