Apa Budget Marketing sing Tepat minangka Persentasi Pendapatan?

anggaran pemasaran

Ana wektu sing ora nyaman nalika ana perusahaan takon kenapa dheweke ora entuk perhatian akeh kaya pesainge. Sanajan bisnis bisa nyalip pesaing amarga produk utawa wong sing unggul, mesthine perusahaan sing duwe investasi paling gedhe ing sales lan marketing bakal menang. Malah produk unggulan lan tutuk sing luar biasa ora mesthi bisa ngatasi pemasaran sing luar biasa.

Ana telung pangecualian babagan aturan pertumbuhan pemasaran minangka persentasi saka bathi.

  1. Kaunggulan Produk - produk sampeyan apik banget supaya pelanggan lan media nandur modal wektu lan tenaga tanpa nyebabake anggaran sampeyan.
  2. Kaunggulan Afiliasi - Ora mbayar pemasaran, sampeyan menehi hadiah diskon kanggo pelanggan sing nandur modal wektu lan tenaga. Sanajan dudu biaya, nyuda penghasilan.
  3. Kaunggulan Wong - mbok manawa sampeyan duwe pamimpin pamikiran kondhang sing dijaluk ngomong ing endi wae, nyedhiyakake kesempatan hubungan masyarakat sing luar biasa tanpa investasi anggaran sing dibutuhake. Utawa sampeyan bisa uga duwe staf pembunuh sing ngasilake testimoni, ulasan, lan enggo bareng media sosial sing apik.

Ayo jujur, sanadyan. Sanajan kita cenderung yakin manawa duwe produk lan wong sing unggul, umume padha karo pesaing kita. Ing kasus iki, aturan kasebut ditrapake. Anggaran pemasaran minangka persentasi utawa penghasilan kudu nambah yen sampeyan pengin nyepetake pangembangan bisnis sampeyan. Apa titik manis kuwi? Infographic saka Captora iki nyedhiyakake sawetara wawasan:

  • 46% perusahaan nggunakake kurang saka 9% saka bathi sakabèhé.
  • 24% perusahaan nggunakake 9 kanggo 13% saka bathi sakabèhé.
  • 30% perusahaan nggunakake luwih saka 13% saka bathi sakabèhé.

Ukuran perusahaan uga duwe pengaruh. Perusahaan perusahaan mbuwang rata-rata 11% anggaran, nanging perusahaan cilik nggunakake 9.2% anggaran. Perusahaan sing ngrencanakake ngalahake para pesaing sing nandur modal 13.6% saka pendapatan umum nglakoni.

Kabeh babagan nomer, para pemasar terus nyoba ngerti apa dheweke sukses ing upaya pemasaran. Saka monetisasi anggaran lan nggunakake teknologi nganti nemtokake sukses telusuran organik lan nggawe personalisasi gaweyan, pemasaran ing jaman digital bisa dadi kaya tes matematika gedhe. Ing infographic iki, Captora mriksa cara entuk anggaran sing pas, nggunakake alat sing bener, ngatasi persamaan telusuran, lan nyoba konten sampeyan kanggo asil maksimal.

Mesthi wae, saben perusahaan percaya yen duwe produk utawa wong sing paling apik… mula dadi tugas kanggo nggawe anggaran pemasaran sing luwih gedhe mesthi dadi tantangan. Muga-muga, panliten iki bakal mbantu nalika sampeyan tugas nyekel pangsa pasar!

Metrik Pemasaran, Matematika, Nomer lan Anggaran