5 Kesalahan Anggaran Pemasaran sing Bisa Dicegah

Kesalahan Anggaran Pemasaran

Salah sawijining infografis sing paling akeh dituduhake yaiku ngobrol Anggaran Pemasaran SaaS lan persentase total bathi sawetara perusahaan sing mbuwang kanggo njaga lan entuk pangsa pasar. Kanthi nyetel anggaran pemasaran dadi persentasi pendapatan umum, sampeyan nyedhiyakake tim pemasaran kanggo nambah permintaan kanthi tambahan kaya sing dikarepake tim sales sampeyan. Anggaran rata ngasilake asil sing rata ... kajaba sampeyan ora bisa nyimpen tabungan.

Infographic iki saka MDG Advertising, 5 Kesalahan Anggaran Pemasaran Gedhe kudu diindhari, nggambarake limang wilayah sing kesalahan ing pangadilan nyebabake pengeluaran sing ora efisien uga kepiye prioritas wektu, energi lan anggaran nalika ngetrapake strategi pemasaran.

Kesalahan Anggaran Pemasaran:

  1. Diwiwiti nganggo Data Ala  - Perusahaan percaya manawa 32% data kasebut ora akurat, rata-rata. Data sing ora bisa dipercaya iki, sing kalebu ora akurat Analytics dashboard menyang kesenjangan utama ing database pelanggan, nyambung langsung karo pilihan anggaran sing ala.
  2. Gagal koordinasi karo Penjualan - 50% wong sing dodol ora wareg karo upaya pemasaran perusahaan. Saben anggaran pemasaran kudu dikembangake bebarengan karo departemen liyane, utamane penjualan. Kajaba iku, saben mbuwang kudu langsung nyambung karo asil bisnis sing diarepake.
  3. Investasi ing Pakaryan Bukti - 52% pemasar ujar manawa email minangka salah sawijining saluran sing paling efektif sing digunakake nanging para pemasar asring nyengkuyung anggaran menyang strategi liyane sanajan efektifitas email. Penting kanggo terus nambah investasi apa sing wis sukses.
  4. Nyepelekake Kacepetan Pangowahan - Ing 2017, digital diproyeksikan nyumbang 38% saka total belanja iklan AS, lan sawetara teknologi seger sing muncul sing bisa nyengkuyung munggah kanthi cepet sing diwenehake digital ing taun-taun mbesuk.
  5. Ngevaluasi Banget Sithik, Kerep banget - 70% perusahaan ora nyoba kampanye pemasaran karo konsumen kanthi rutin. Pemasar kudu cepet nyoba lan ngetrapake media, saluran, lan strategi pemasaran kanthi nggunakake strategi pemasaran sing lincah.

Kesalahan Anggaran Pemasaran

One comment

  1. 1

    Aku saiki dadi COO kanggo inkubator kutha ing Indy, Grindery. Lan salah siji barang sing kayane ora bisa dak gawa menyang omah yaiku pentinge data. Kita urip ing jagad iki kanthi luwih akeh data, analytics, lan kemampuan kanggo ngetrapake informasi kasebut kanggo njupuk keputusan SMARTER. Nanging, aku duwe obrolan sing diwiwiti, ".. Rasane kaya .." utawa "… kaya sing dakkarepake ...". Aku takon, apa conto sing wis dijupuk? Apa sing dituduhake data kasebut?

    Iki minangka infographic sing apik banget, lan matur nuwun kanggo kabecikan. Saiki, aku lunga menyang webinar babagan sawetara email email

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.