Sales lan Marketing Saiki nyumbang 48% saka Anggaran TI Perusahaan

anggaran enarkemen teknologi pemasaran

Kita wis ngrungokake sawetara wektu, nanging isih penting manawa perusahaan ngakoni kasunyatan manawa anggaran pemasaran wis ganti. Perusahaan terus investasi ing teknologi pemasaran kanggo mbiyantu akuisisi, retensi, lan strategi upsell tanpa nambah sumber daya manungsa. Nalika investasi TI utamane investasi keamanan lan risiko - kanthi tembung liya, "kudu" - investasi pemasaran tetep nuntut pengembalian investasi lan evaluasi lengkap.

Sanajan CIO isih dadi pinunjul saka segi investasi IT, para pemasar bisa nggayuh kanthi cepet. Belanja IT sing dipimpin bisnis nyumbang 40% anggaran CIO, miturut data anyar dening perusahaan penasihat CEB. Saliyane pangeluaran iki, pemasaran nyawisake 25% anggarane kanggo teknologi lan penjualan nyedhiyakake 23%. Warta Pemasaran Langsung

Joe Staples, CMO ing AtTask, panyedhiya piranti lunak manajemen kerja kanggo kabeh perusahaan pemasaran kanthi kabeh ukuran, nuduhake pemahaman apa tegese gelombang teknologi anyar iki kanggo para profesional pemasaran:

  • Teknologi ora mesthi dadi panacea: eksekutif pemasaran bisa ngremehake biaya lan risiko teknologi nalika ngetrapake bathi tumrap produk anyar tartamtu.
  • Wis pirang-pirang taun TI perusahaan dadi jebakan kanggo ngukur sukses ing babagan pas wektune, pangiriman anggaran kanthi kapabilitas anyar, ora preduli manawa kapabilitas kasebut ngasilake nilai. Eksekutif pemasaran kudu waspada karo jebakan sing padha: yen teknologi kasebut ora digunakake kanthi efektif, karyawan bisa uga gagal ngeksploitasi keuntungan produktivitas sing dijanjekake solusi anyar sampeyan. Sampeyan kudu nyingkirake investasi ing panggunaan lan kudu nggunakake kesenjangan keterampilan karyawan.
  • Mbangun solusi kanggo mbantu karyawan nuduhake lan nambah teknologi - Yen dibandhingake karo IT perusahaan, karyawan pemasaran luwih bisa nemokake solusi paling apik kanggo kolaborasi lan kerja kanthi produktif, nanging umume ora nuduhake temuan teknologi kasebut marang tim. Kanggo ngatasi iki, eksekutif pemasaran kudu nampilake teknologi sing diidentifikasi dening karyawane.

anggaran-teknologi pemasaran

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.