Kepiye Cara Pemasaran Kelestarian lan Keragaman Merek Sampeyan?

Pemasaran Lingkungan

Hari bumi minggu iki lan kita ndeleng mbukak postingan sosial sing khas ing ngendi perusahaan promosi lingkungan. Sayange, kanggo akeh perusahaan - iki mung sepisan saben taun lan dina-dina banjur bali menyang bisnis kaya biasane.

Minggu kepungkur, aku ngrampungake bengkel pemasaran ing perusahaan gedhe ing industri kesehatan. Salah sawijining poin sing dakkandhakake ing bengkel kasebut yaiku perusahaane kudu menehi pengaruh sing luwih apik babagan pengaruh lingkungane, lingkungan, kemapanan, lan keragaman.

Ing pirang-pirang taun kepungkur, perusahaan asring nggawe bagean bathi menyang sawetara amal gedhe, ngetokake siaran pers babagan sumbangane, lan diarani sedina. Ora ngethok maneh. Para konsumen lan bisnis padha ngupayakake bisnis karo perusahaan sing nyedhiyakake barang lan layanan sing dikarepake ... nanging uga tumindak ing kepentingan umum. Ora mung para pelanggan sing ngupayakake, uga calon karyawan kita.

Nalika dadi pelanggan, aku pancen kesengsem kepiye kepiye Dell Technologies duwe komitmen kanggo nggawe pengaruh sosial dadi rantai pasokan lan budaya perusahaan. Dheweke kalebu conto sing apik. Kajaba iku, dheweke terus ngupayakake inovasi, kompetitif kaya sadurunge, lan ora ngorbanake bathi kanggo nindakake. Dheweke ngerti manawa dudu mung bab sing bener sing kudu ditindakake, iku uga strategi bisnis sing apik.

Lingkungan lan Keberlanjutan

Mangkene conto sing luar biasa… Dell daur ulang plastik segara menyang bungkusan sing. Kerja berkelanjutan lan lingkungan ora mandheg. Kejaba daur ulang, uga digunakake kanggo labeling eko, pangurangan energi, lan tapak sikil karbon sing nyusut. Dheweke nyedhiyakake keberlanjutan ing saben tautan ing rantai pasokan.

Bhinéka lan Inklusifitas

Dell uga mbukak lan jujur ​​babagan kekurangan keragaman lan inklusifitas ing industri teknologi. Iki kanthi historis nyebabake minoritas lan wanita ora duwe kesempatan sing diduweni wong liya ing industri kasebut. Dell nduweni sumber daya sing setya, investasi ing program pendhidhikan PAUD kanthi global, supaya transparan nglaporake dhewe. Dheweke uga wis nyelehake ing ngarep lan dadi pusat rekrutmen:

Transparansi lan Pelaporan

Transparansi uga dadi kunci. Dell duwe nglaporake biasa terus maju, nggawe kegiatan dadi prioritas lan pusat supaya konsumen, bisnis, lan investor ngerti kemajuane. Dheweke ora nate ngaku duwe tetep masalah kasebut, nanging kanthi terang-terangan terus nglaporake lan nuduhake kemajuane. Iki pemasaran sing apik.

Aku uga ngajak sampeyan langganan lan ngrungokake Podcast Dell Luminaries sing aku dadi tuan rumah Mark Schaefer. Kita duwe kursi jajaran pertama, wawancara karo pimpinan, mitra, lan pelanggan Dell sing nggawe bedane.

Podcast Dell Luminaries

Dadi, apa strategi perusahaan sampeyan lan kepiye merek sampeyan dideleng saka perspektif barang sosial? Apa ana prekara sing bisa ditindakake kanggo ngganti proses internal kanggo nambah keberlangsungan lan inklusif? Lan sing paling penting, kepiye sampeyan bisa komunikasi karo upaya kasebut efektif karo prospek lan pelanggan?

Lan aja lali ... nyumbang dhuwit ora cukup. Pelanggan lan bisnis ngarepake bisa dideleng sosial apik ditempelake ing budaya lan ing saben proses. Pelanggan utawa pegawe sabanjure pengin ngerti manawa sampeyan wis darmabakti supaya jagad iki dadi papan sing luwih apik, ora mung ninggalake wong liya.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.