Sampeyan Ora Ngerti apa sing diarani Marketing

Apa sampeyan wis mikir babagan tembung kasebut Marketing? Kaya pirang-pirang tembung, definisi wis distorsi lan diresmikake liwat wektu. Wikipedia nyedhiyakake definisi ing ngisor iki:

Pemasaran minangka proses perencanaan lan eksekusi campuran pemasaran (Produk, rega, papan, promosi sing asring diarani 4 Ps) kanggo produk, layanan utawa ide kanggo nggawe pertukaran antar individu lan organisasi. Wikipedia

searsandroebuck1900Muni pribadi, ya? Pemasaran diganti amarga pasar diganti. Nalika pasar saya gedhe lan adoh saka konsumen, para pemasar kudu ngowahi cara adol produke.

Nggunakake katalog lan iklan koran… lan lulus iklan televisi, ing pasar in pasaring ical.

Dok Searls diarani apa sing kita lakoni Kapak ing Kepala Pemasaran ing bab sing ditulis kanthi tepat, Pasar minangka Obrolan ing Manifesto Cluetrain.

Masalah karo pasar anyar yaiku mung siji arah, wiwit saka "organisasi nganti individu". Kita lali apa sejatine pasar.
pasar tani

Pasar iku wong, pasar dudu medium. Pemasaran minangka kemampuan sampeyan komunikasi karo wong, dudu media apa sing sampeyan gunakake kanggo komunikasi karo dheweke. Pemasar uga wong, lan kudu nggunakake medium utawa metode apa wae kanggo komunikasi karo pasar.

Foto ing nduwur pancen apik banget. Ora ana tondo umum, ora ana brosur, ora ana teaser ... malah ora ana warna kémah sing mbedakake kanggo mbedakake produk sampeyan. Mung wong. Wong-wong padha guneman. Wong mlaku-mlaku kanthi nggawa produk. Wong sing ngobrol karo bisnis kasebut. Ora ana sebab kenapa pasar tani saya akeh ing saben kutha! Pelanggan pengin produk utawa layanan sampeyan, dheweke wis bosen ora bisa ngomong karo sapa wae! Ora beda banget karo 100 taun kepungkur, iya?

Saka Blog Foto umur 100 taun

Sejatine sampeyan wis lali pemasaran apa is. Pemasaran dudu 4 freakin P's maneh Pemasaran melu ing Pasar. Pemasaran ora nggawe situs web, ngirim sawetara rilis pers, mbuwang papan putih lan ngirim buletin. Pemasaran wis ketemu karo pelanggan, utawa pelanggan perspektif, lan komunikasi karo wong-wong mau kanthi jujur ​​lan tulus.

Yen sampeyan ora komunikasi (ora mung ngomong, ngrungokake lan nanggapi), sampeyan ora marketing. Yen sampeyan ora nggunakake media sosial kaya blog, jaringan sosial, seluler (komunikasi), video (komunikasi) lan email (komunikasi) minangka utamane medium, sampeyan ora marketing.

Blogku babagan nggunakake teknologi kanggo nambah kemampuan sampeyan komunikasi karo pasar. Pramila aku duwe macem-macem topik lan tautan - ana gelombang teknologi anyar sing bisa mbantu sampeyan. Lungguhan lan pikirake babagan tembung kasebut Marketing lan kepiye asale, dudu apa sing dadi.

Foto modern saka situs web San Rafael. 1908 Foto pasar saka Blog Foto umur 100 taun.

4 Komentar

  1. 1

    Aku seneng banget sampeyan nulis Douglas iki! Aku kerja ing pemasaran, nanging wis saya mbantah karo cara nyedhaki lan cara mikir sing kudune.
    Alesan aku seneng media sosial amarga nyambung lan nyambung maneh karo kabutuhan sosial.
    Pemasaran (tampilan 4 p) ora bisa digunakake kaya mbiyen. Umume wong ora gelem dikandhani lan pasif maneh, kita ora bakal urip kaya mangkene - kita kewan sosial!
    Sawetara bisa uga ujar manawa format digital dudu pribadi lan ora ngundang partisipasi 'nyata-nyata' nanging aku percaya kosok balene.
    Yen sampeyan luwih sinau, kolaborasi, lan melu ing jagad digital, mula bakal luwih gedhe gegayuhan sampeyan karo 'wong sejati.
    Matur nuwun kanggo iki.

    • 2

      Matur suwun Lynn! Matur nuwun sanget saran lan matur nuwun kanggo muji. Wayahe wong wiwit percaya tenan karo produk lan layanane - mula luwih gampang adol lan sampeyan ora kudu kakehan.

  2. 3

    Ora bisa setuju karo sampeyan liyane Doug.

    Ing endi wae, pemasaran diwiwiti saka 'Big M' dadi 'Little M' ing pikiran masarakat. Iki mung cocog karo aspek promosi kanthi nandheske puteran. Kita saiki isih ndeleng babagan iki ing lanskap politik sing dadi tugas supaya para kandidat tetep pesen. Kabeh mau kayane wis nyebabake generasi pemasar sing mikir ing jero lan mung fokus ing level kreativitas kanggo ngrampungake kerumitan komunikasi. Iki nyebabake sawetara frustasi gedhe karo para pimpinan bisnis sing diwawancarai kanggo buku ing ngarep iki ... padha ndeleng marketing mung pusat biaya sing ora menehi kontribusi kanggo bisnis lan kudu dikontrol.

    Sampeyan lagi langsung nemoni masalah kasebut. Definisi pemasaran iki ora nate dingerteni kaya disiplin. Intine, pegawean luwih penting lan penting dibandhingake umume ... tugas kanggo 'nggawe koneksi nyata lan jero karo sing paling dihargai para pembeli'. Diwiwiti kanthi ngerti kabutuhane lan preferensi supaya perusahaan sampeyan pancen nggarap nggawe produk sing pengin dituku lan banjur fokus ing cara komunikasi asli babagan sebab kenapa pelanggan dadi kepengin. Nguwuh-uwuh 'tuku produkku' ora ana gunane (ora ana maneh sing ngrungokake)… nggunakake media sosial lan konten penerbitan liya kanggo nggawe koneksi luwih efektif.

    Aku kesengsem karo pirang-pirang komunitas sing berkembang bebas ngubengi jinis-jinis kasebut ... ing wektu lan papan sing durung nate dipikirake sadurunge ing konteks pemasaran. Thanks kanggo pikirane lan kerja ing kene.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.