Pemasaran lan Senengane Blog Pemasaran

mangan sayur-sayuran sampeyanBlog Marketing ana ing jadwal pencernaan saben dina. Aku ngetutake blogger pemasaran ing Twitter lan duwe feed blog pemasaran sing akeh dhuwit kanggo pamaca (sing ora bisa dakwaca). Aku asring maca blog lan mandheg sawetara dina amarga isine, liyane sing wis dakwaca pirang-pirang taun.

Aku ora ngandel yen ana blog pemasaran nomer 1 ing Internet. Aku bakal terus terang lan ngandhani, sanajan aku ngormati buku-buku Seth Godin, aku dudu penggemar bloge. Aku wis ndhaptar buku anyar Seth, Linchpin: Apa Sampeyan Penting?,… Nanging aku ora asring ngunjungi bloge. Seth asring mbuwang bom saben dina sing kudu dibahas - nanging tanpa komentar, ora ana kesempatan kanggo ngrembug.

Aku ngormati macem-macem macem-macem blog sing diwenehake. Pemasaran minangka topik sing beda-beda banget, wiwit saka media tradisional, kanggo siaran, nganti pribadi branding lan media anyar. Pemasaran uga kalebu strategi bisnis, sales, lan pariwara umum.

Blog Marketing Kula Seneng

  • Yen sampeyan duwe blog pemasaran, sampeyan kudu nindakake apa sing diwartakake lan nuduhake asil.
  • Yen sampeyan ngandhani babagan pamiarsa babagan statistik industri, coba goleki bukti sing suwalike. Data asring ditampilake kanthi prasangka.
  • Blog pemasaran kudu nyedhiyakake alat lan langkah sing dibutuhake kanggo para pemasar nindakake kampanye sing padha.
  • Blog pemasaran kudu njaluk komentar lan tanggepan lan menehi pandang perspektif ... malah ngidini sing ora setuju karo kesempatan kanggo tamu kiriman.

Blog Pemasaran Kula Ora Seneng

  • Blog pemasaran sing mung mirsani, menehi komentar, lan ngirim informasi - ora nate nyedhiyakake keahlian sing kudu diwenehake kabeh blog.
  • Blogger pemasaran kudu nutup saben postingan sing ngakoni manawa nuduhake sawetara informasi sing migunani karo a pemasar… Ora mung maca rata-rata.
  • Blog pemasaran ora kudune babagan pemasar, mesthine kanggo pelanggan, proses, alat, taktik lan asil.

Para sedulur, aku uga pengin ana bedane antara Pemasaran Internet utawa Pemasaran Multi-Level (MLM) lan blog Pemasaran Online. Sanajan aku ngormati sawetara strategi sing digunakake dening Pemasar Multi-Level, perusahaan khas karo direktur pemasaran ora bakal bisa melu prospek kanthi cara sing padha. Muga-muga Blog Pemasaran jelas bisa mbedakake awake dhewe.

Karakteristik apa sing sampeyan temokake ing Blog Pemasaran? Karakteristik apa sing pengin sampeyan tinggalake? Topik apa sing pengin sampeyan waca luwih lengkap? Komentar babagan kiriman iki utawa gunakake tab Umpan Balik ing sisih kiwa.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.