Pemasar Tech sing dihormati: Mungkasi Fitur Pemasaran babagan Mupangat

7 Pengambilan Kunci saka Webinar Taktik Penciptaan Konten

Suwene minggu kepungkur, aku nambah alon-alon alat marketing menyang situs anyar. Salah sawijining prekara sing ngeweruhi yaiku perusahaan teknologi seneng fitur pasar lan ora nggatekake entuk manfaat pasar.

Kasus kasebut minangka perbandinganHootsuite lawan CoTweet ™:
cotweet

Pemasaran CoTweet ing kaca ngarep nyurung mupangat nggunakake platform:

  • CoTweet minangka platform sing mbantu perusahaan nggayuh lan melu pelanggan nggunakake Twitter.
  • Pantau merek sampeyan - Rungokake obrolan babagan produk, merek, perusahaan lan pesaing sampeyan. CoTweet minangka "Sistem Peringatan Dini" Twitter sampeyan
  • Melu wong ing perusahaan sampeyan - Nuduhake tugas dadi tugas. Tutul kawicaksanan kolektif wong ing saindenging bidang fungsional kayata pemasaran, PR lan layanan pelanggan. Nemtokake tugas lan nglacak tindakake.
  • Fokus karo obrolan sing penting - Ngerti kapan sampeyan kudu mlumpat. Lacak ijol-ijolan liwat manajemen kasus sing gampang. Jadwal nganyari kanggo nggawe woro-woro perusahaan.
  • Jaga merek MANUSIA - Nyakup tandha tangan kanthi otomatis ing pembaruan kanggo ngenali sapa sing ngobrol lan njaga obrolan pribadi.

hootsuite

Pemasaran kaca ngarep Hootsuite pancen penting fitur platform:

  • Jaringan Sosial anyar! - Ngatur macem-macem akun Twitter, Facebook, LinkedIn utawa Ping.fm ing antarmuka sing gampang digunakake.
  • iPhone App anyar! - Gawe jadwal tweet, tambahake dhaptar, lan track statistik nganggo aplikasi HootSuite iPhone
  • Lacak Statistik - Kesanake kanca, bos, utawa sampeyan dhewe kanthi statistik link lan visualisasi.
  • Twitter Dhaptar anyar! - Impor Dhaptar sing wis ana utawa gawe sing anyar lan atur saka njero HootSuite
  • Alur Kerja Tim - HootSuite gampang ngatur sawetara pangguna liwat macem-macem akun Twitter.
  • Pemantauan Merek - Temokake apa sing diomongake wong saiki babagan merek sampeyan.
  • Tampilan Pribadi - Ngatur stream Twitter menyang tab lan kolom. Pribadhi tata letak miturut kekarepan sampeyan.
  • Jadwal Tweet - Nyedhiyakake konten sing bermanfaat kanggo para pandhereke kapan wae nggunakake penjadwal tweet HootSuite.
  • Colom Embed - Grab code from HootSuite kanggo gampang masang kolom telusuran ing situs web sampeyan!

Mung sapisanHootsuite sebutno mupangate ... lan kanggo “Impresi boss sampeyan”. Tenanan Makane aku bakal nggunakake platform sampeyan? Aku mikirHootsuite duwe produk sing apik tenan, nanging dheweke kudu ngajari prospek kenapa dheweke dadi pilihan "Profesional" nalika nerangake platform Twitter perusahaan. Ing saben fitur, takon pitakon "Napa?"… Kenapa statistik trek? Napa ndeleng ngawasi merekku? Napa gawe jadwal tweet? Apa mupangate perusahaan?

Aja salah paham, bakal ana pembeli tartamtu sing nggoleki fitur sing bisa menehi kompetisi - nanging kudu diidentifikasi kanthi rapi ing kaca Fitur sing gampang ditemokake lan diwaca. Aku yakin denah mbandhingake paling cocog.

Kaca ngarep lan konten pemasaran sampeyan kudu fokus karo mupangat nggunakake platform. Tindakake fitur ing kaca fitur!