Pemasar Tech sing dihormati: Mungkasi Fitur Pemasaran babagan Mupangat

7 Pengambilan Kunci saka Webinar Taktik Penciptaan Konten

Suwene minggu kepungkur, aku nambah alon-alon alat marketing menyang situs anyar. Salah sawijining prekara sing ngeweruhi yaiku perusahaan teknologi seneng fitur pasar lan ora nggatekake entuk manfaat pasar.

Kasus kasebut minangka perbandinganHootsuite lawan CoTweet ™:
cotweet

Pemasaran CoTweet ing kaca ngarep nyurung mupangat nggunakake platform:

  • CoTweet minangka platform sing mbantu perusahaan nggayuh lan melu pelanggan nggunakake Twitter.
  • Pantau merek sampeyan - Rungokake obrolan babagan produk, merek, perusahaan lan pesaing sampeyan. CoTweet minangka "Sistem Peringatan Dini" Twitter sampeyan
  • Melu wong ing perusahaan sampeyan - Nuduhake tugas dadi tugas. Tutul kawicaksanan kolektif wong ing saindenging bidang fungsional kayata pemasaran, PR lan layanan pelanggan. Nemtokake tugas lan nglacak tindakake.
  • Fokus karo obrolan sing penting - Ngerti kapan sampeyan kudu mlumpat. Lacak ijol-ijolan liwat manajemen kasus sing gampang. Jadwal nganyari kanggo nggawe woro-woro perusahaan.
  • Jaga merek MANUSIA - Nyakup tandha tangan kanthi otomatis ing pembaruan kanggo ngenali sapa sing ngobrol lan njaga obrolan pribadi.

hootsuite

Pemasaran kaca ngarep Hootsuite pancen penting fitur platform:

  • Jaringan Sosial anyar! - Ngatur macem-macem akun Twitter, Facebook, LinkedIn utawa Ping.fm ing antarmuka sing gampang digunakake.
  • iPhone App anyar! - Gawe jadwal tweet, tambahake dhaptar, lan track statistik nganggo aplikasi HootSuite iPhone
  • Lacak Statistik - Kesanake kanca, bos, utawa sampeyan dhewe kanthi statistik link lan visualisasi.
  • Twitter Dhaptar anyar! - Impor Dhaptar sing wis ana utawa gawe sing anyar lan atur saka njero HootSuite
  • Alur Kerja Tim - HootSuite gampang ngatur sawetara pangguna liwat macem-macem akun Twitter.
  • Pemantauan Merek - Temokake apa sing diomongake wong saiki babagan merek sampeyan.
  • Tampilan Pribadi - Ngatur stream Twitter menyang tab lan kolom. Pribadhi tata letak miturut kekarepan sampeyan.
  • Jadwal Tweet - Nyedhiyakake konten sing bermanfaat kanggo para pandhereke kapan wae nggunakake penjadwal tweet HootSuite.
  • Colom Embed - Grab code from HootSuite kanggo gampang masang kolom telusuran ing situs web sampeyan!

Mung sapisanHootsuite sebutno mupangate ... lan kanggo "Impresi boss sampeyan". Tenanan Makane aku bakal nggunakake platform sampeyan? Aku mikirHootsuite duwe produk sing apik tenan, nanging dheweke kudu ngajari prospek kenapa dheweke dadi pilihan "Profesional" nalika nerangake platform Twitter perusahaan. Ing saben fitur, takon pitakon "Napa?"… Kenapa statistik trek? Napa ndeleng ngawasi merekku? Napa gawe jadwal tweet? Apa mupangate perusahaan?

Aja salah paham, bakal ana pembeli tartamtu sing nggoleki fitur sing bisa menehi kompetisi - nanging kudu diidentifikasi kanthi rapi ing kaca Fitur sing gampang ditemokake lan diwaca. Aku yakin denah mbandhingake paling cocog.

Kaca ngarep lan konten pemasaran sampeyan kudu fokus karo mupangat nggunakake platform. Tindakake fitur ing kaca fitur!

10 Komentar

  1. 1

    Douglas, ujar apik. Konsep iki dhasar, nanging asring ora digatekake.

    Aku nggarap barang-barang konsumen pemasaran saben dinane kanggo pengecer kothak gedhe, umume ing kategori sing ora tuku impuls, lan ora ana bedane antara persaingan lan produk.

    Contone, umpamane bangku langkah. Umume perusahaan nggunakake fitur; bingkai aluminium, langkah platform gedhe, lan kunci tangan siji. Nalika mesthine kudu pemasaran, mupangate; entheng, aman & stabil, lan gampang digunakake.

    Konsep sederhana, nanging efektif banget kanggo kabeh jinis pemasaran, lan / utawa pasar.

  2. 2

    Kayane para pemasar produk seneng banget karo "teknologi anyar sing keren" nganti lali yen pangguna pungkasan ora peduli.

    Ana bathi ing pirang-pirang bisnis teknologi. Dheweke kudu terus-terusan mbengok, "Deleng apa sing bisa daklakoni", tinimbang takon, "kepiye aku bisa nulungi sampeyan?"

    Iki kiriman apik banget. Matur nuwun kanggo nuduhake conto iki.

  3. 3

    Gregory, sampeyan ora bisa ngucapake luwih apik. Lan aku uga duwe dosa sing padha! Aku bubar ngluncurake Vendor Pemasaran lan pitakon pisanan saka kanca Jim Brown yaiku, "Apa sing digunakake kanggo aku?" Doh! Aku isih durung ngerti verbiage, nanging dheweke bener!

  4. 4

    Muni kaya pembeda utama kanggo bisnis sampeyan uga sampeyan, Mark! Akeh perusahaan sing ora ngetrapake bakat ing ndhuwur - nanging prekara sing dadi perhatian saka bisnis Enterprise!

  5. 5

    Douglas, sampeyan boss, serius. Aku maca iki kadang-kadang, dudu tugasku sing utama, nanging aku mesthi golek postingan sing menehi inspirasi, kaya iki. Thanks lan proyek apik!

  6. 6

    DaveO ing kene - Wrangler Komunitas sing anyar sing digawe ing HootSuite - ujar manawa sampeyan kepengin banget. Pancen gampang kanggo perusahaan alat bangunan tresna karo teknik lan ora nggatekake skenario nyata sing digunakake - iki utamane bener nalika wiwitan nalika kabeh energi ngarahake pengulangan sing didekonstruksi ing fitur lan tugas.

    Aku gabung karo HS sawise nggunakake alat kasebut kanggo kampanye media sosial liyane, mula ngerti manfaate. Nalika aku wis mapan ing kene, sampeyan bakal bisa ndeleng macem-macem bahan pendhidhikan lan praktik paling apik kanggo nyorot keuntungan, lan uga nuduhake fitur sing digunakake kanggo entuk mupangat kasebut.

    Tonton terus kanggo ndeleng kepiye cara terus berkembang lan matur nuwun amarga nyebarake crita kasebut. Bebas bae kanggo ping kula @dohoohoots kanthi ide utawa pendapat liyane.

    PS Kanggo luwih lengkap babagan aku (tanpa isin aku ngerti ;-)), bukak:
    http://blog.hootsuite.com/dave-olson-hootsuite-community-director/

  7. 7

    Sugeng DaveO babagan penggalian anyar! Sampeyan makarya kanggo perusahaan kanthi produk sing apik tenan. Aku seneng banget karo aplikasi iPhone sampeyan, aku yakin iki paling apik ing pasar. Muga-muga sampeyan bisa ngirim kiriman iki menyang tim pemasaran web, aku yakin bakal mbantu sampeyan nambah penetrasi pasar perusahaan.

    Matur nuwun metu lan nanggapi - akeh ditulis babagan HootSuite! 😀

  8. 8
  9. 9

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.