Nggoleki Kesempatan Otomatisasi Pemasaran

atur banjur lali

PriksaKita kerja keras kanggo ngotomatisasi proses klien. Nalika sampeyan miwiti mikir babagan upaya para pemasar, ngendi sampeyan pancen mbuwang wektu? Perusahaan asring diskon utawa ngremehake wektu sing sejatine dibutuhake kanggo mindhah proses. Kita mung dikirim babagan wektu sing dibutuhake kanggo ngrekam petunjuk lan titik tutul ing CRM - lan produk sing nyederhanakake tugas kasebut.

Kemungkinan sampeyan nindakake iki sedina muput karo upaya pemasaran, nanging sampeyan ora ngerti. Malah sing gampang kaya ngirim Tweet menyang pandherek sampeyan bisa uga nganggep ora apik… nanging yen sampeyan pengin ngemot link lan nglacak Tweet kasebut bali menyang program Analytics, sampeyan kudu njaluk tag utawa pengenal kampanye, nyepetake liwat pihak katelu Shortener URL, coba link sing dicekak… banjur kirim tweet.

Iki mung nggawe tweet dadi gaweyan sing cukup. Yen sampeyan mbaleni tumindak kasebut sawise wektu, sampeyan bakal mangan wektu sing migunani. Luangake wektu lan coba dhewe iki. Mbesuk yen sampeyan nulis konten, ngowahi data, utawa nganalisis asil… wenehi tandha nalika sampeyan njupuk langkah-langkah. Sampeyan bakal ngerti manawa nindakake karya sejatine kurang saka transisi ing antarane.

Transisi kasebut minangka emas lan menehi kesempatan kanggo investasi ing aplikasi otomatisasi pemasaran. Sacara sederhana, otomatisasi pemasaran ngidini sampeyan nindakake luwih akeh kanthi sithik sumber daya. Lan kakehan, otomatisasi pemasaran bisa nyuda resiko kesalahan manungsa! Minangka gedhe Ron Popeil ujar, "Setel banjur lali!"

Kaya sing dakkandhani, "Bisa uga ana app kanggo sing!"

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.