20 Solusi Otomatisasi Pemasaran Top

20 Otomatisasi Pemasaran Top

automation Marketing wis dadi pacelathon sing saya rame karo klien saben minggu. Dina iki kita ngrembug Hubspot (digunakake dening pelanggan), Undhang-undhang (sing ditrapake kanggo loro pelanggan) lan Optify karo klien lan aku nembe ngobrol karo tim minggu kepungkur babagan sukses.

Perlu dielingi, sejatine ora ana siji solusi otomasi pemasaran sing luwih apik tinimbang solusi liyane. Sawetara duwe fitur sing apik tenan, nanging sampeyan kudu luwih tliti babagan proses internal lan aplikasi liyane sing bisa digunakake karo platform otomasi pemasaran tinimbang nyoba ngetrapake lan nyoba ngganti kabeh perusahaan supaya cocog.

Ing dhaptar dawa pilihan piranti lunak sing bisa mbantu bisnis sampeyan, Otomatisasi Pemasaran wis cedhak. Wis dadi salah sawijining alat sing paling dikarepake kanggo para profesional pemasaran. Otomatisasi Marketing mbantu perusahaan ngowahi dadi pelanggan lan nambah penjualan saka pelanggan sing ana.

Capterra minangka sumber daya sing apik kanggo nggoleki solusi piranti lunak. Priksa metu sing Direktori Otomatisasi Pemasaran kanggo dhaptar lengkap saka panyedhiya Otomatisasi Pemasaran.

Platform Otomatisasi Pemasaran Paling Top

5 Komentar

  1. 1

    Aku wis nggunakake Marketo lan mikir tenan yen dheweke duwe produk sing padhet. Aku mikir manawa otomatisasi pemasaran meksa organisasi mikir kanthi jero babagan pengalaman sing diwenehake lan prospek, lan umume mupangat yaiku bisa ngukur kabeh lan nyoba kanthi gampang. 

    Debbie Qaqish karo Pedowitz Group ngandhakake babagan "Pemasaran Revenue" tanpa mandheg, lan mesthine sistem kasebut menehi para pemasar swara kaya kuat minangka direktur penjualan amarga kabeh data kasebut adhedhasar data.

    Kita bakal ngomong mengko. Aku seneng ngerti luwih akeh babagan pikirane sampeyan sing bakal ngetrapake undhang-undhang.

    • 2

      Kita duwe pengalaman apik karo @actonsoftware: twitter lan staf ... wong-wong sing apik banget ing kana sing mbantu banget. Aku nganggep aplikasi sing paling kuat yaiku sampeyan bisa ndhaptar registrasi GotoWebinar lan push kanthi otomatis menyang CRM… pancen apik kanggo perusahaan piranti lunak sing ndorong demo lan webinar saben dina.

  2. 3
    • 4

      Aku ora mesthi setuju, Scott. Aku wis suwe golek dhaptar platform Otomatisasi Marketing sing apik, lan mikir dhaptar iki ora apik banget. Kaya sing dakkandhakake ing ndhuwur, mesthine kudu nyelarasake proses perusahaan karo solusi sing bener!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.