14 Istilah Beda sing Digunakake ing Platform Otomatisasi Pemasaran

syarat platform otomatisasi pemasaran

Aku ora yakin kenapa para pemasar mesthi kepeksa nggawe terminologi dhewe kanggo meh kabeh ... nanging kita ngerti. Sanajan platform otomatisasi pemasaran duwe fitur sing cukup konsisten, saben penyedia otomatisasi pemasaran paling populer nyebutake saben fitur beda.

Yen sampeyan ngevaluasi platform, iki bakal dadi bingung nalika ndeleng fitur siji-sijine nalika jujur, kabeh fitur sing padha kasedhiya.

Kadhangkala, keprungu para pemasar nganggo basa liyane - utamane nalika nggunakake istilah sing ana gandhengane karo alat lan platform tartamtu. Luwih rumit maneh nalika istilah tartamtu ora standar ing kabeh platform. Ngurutake dalan liwat jargon otomatisasi pemasaran kanthi ngerti istilah otomatisasi pemasaran sing ana gandhengane Marketo, Pardot, HubSpot, Undhang-undhang lan Eloqua ing infographic Uberflip, Cara "Ngomong Otomatisasi Pemasaran".

Infographic kalebu pengunjung situs web sing ora dingerteni, cathetan, dhaptar, dhaptar sing disaring (utawa segmen), pemicu acara, kampanye, kampanye netes otomatis, kegiatan, skor, integrasi Salesforce, Analytics, aset, tanggalan lan dhukungan komunitas.

Terminologi Otomatisasi Pemasaran

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.