Piranti Lunak Otomatisasi Pemasaran: Pemain Utama lan Akuisisi

platform otomatisasi pemasaran

Liwat 142,000 bisnis nggunakake software otomatisasi pemasaran. 3 alasan utama yaiku nambah petunjuk sing berkualitas, nambah produktivitas penjualan, lan nyuda overhead marketing. Industri otomasi pemasaran wis tuwuh saka $ 225 yuta dadi luwih saka $ 1.65 milyar sajrone 5 taun kepungkur

Ing ngisor iki infographic saka Insider Otomatisasi Pemasaran rincian evolusi piranti lunak otomasi pemasaran saka Unica luwih saka sepuluh taun kepungkur liwat akuisisi $ 5.5 milyar sing nggawa kita saiki, kalebu platform otomatisasi pemasaran ing ngisor iki:

  • Undhang-undhang - Platform otomatisasi pemasaran sing dibangun kanggo mbantu sampeyan nyedhiyakake pengalaman luar biasa kanggo para pelanggan. Saka kesadharan merek lan generasi panjaluk, nganti retensi lan loyalitas, teknologi kita ndadekake para pemasar bisa tampil saka kompetisi lan ngasilake asil sing luwih apik.
  • Kampanye Adobe - Serangkaian solusi sing mbantu sampeyan nggawe pribadi lan ngirim kampanye ing kabeh saluran online lan offline. Kampanye bisa nyedhiyakake profil pelanggan terintegrasi, orkestrasi kampanye lintas-saluran, pemasaran email kontekstual lan manajemen interaksi wektu nyata.
  • Solusi Pemasaran IBM - Bagéyan saka portofolio Perdagangan IBM, Solusi Pemasaran IBM mbisakake sampeyan bisa ngobrol karo para pelanggan ing dialog interaktif sing relevan banget ing saluran digital, sosial, seluler lan tradisional. Sampeyan bisa nggawe pribadi lan ngoptimalake kampanye lintas-saluran lan upaya pemasaran digital kanggo ngowahi pengunjung dadi pelanggan lan para pendukung sing mbaleni.
  • Alur Kerja Hubspot - Ngasuh kontak lan pelanggan kanthi ngrawat adhedhasar target, nulis biji timbal, kabar internal, konten situs web sing dipersonalisasi, logika cabang, lan segmentasi.
  • IBM Silverpop - Otomatisake interaksi pribadi ing skala lan kirim pesen sing migunani lan cocog banget ing saben langkah ing siklus siklus pelanggan.
  • Infusionsoft - Dibangun kanggo ngrampungake masalah bisnis cilik. Yen sampeyan lagi golek cara sing luwih cerdas kanggo ukuran nalika tuwuh, platform Infusionsoft sing kuat bisa mbantu. Ngatur tugas saben dinten sing nyuda sampeyan - kanthi otomatis.
  • Marketo - Temokake lan melu pelanggan sing pas. Bantu dheweke sinau apa sing pengin dingerteni babagan produk nalika miwiti lelungan. Sinau babagan pemasaran telusuran, kaca landas, personalisasi web, formulir, media sosial, lan pelacakan prilaku.
  • Pemasaran Microsoft Dynamics - Solusi manajemen sumber daya pemasaran terpadu kanggo operasi pemasaran, perencanaan, eksekusi, lan Analytics ing kabeh saluran — email, digital, sosial, SMS, lan tradisional.
  • Oracle Eloqua - Mbisakake para pemasar ngrencanakake lan nglakokake kampanye nalika ngirim pengalaman pelanggan khusus kanggo prospek. Kampanye ngukur skala kanggo pamirsa ing saluran kalebu email, telusuran tampilan, video, lan seluler. Kanthi manajemen timbal terpadu lan nggawe kampanye sing gampang, solusi kita mbantu para pemasar nggawe pamirsa sing pas ing wektu sing pas kanggo tuku pembeli. Tim penjualan bisa nutup luwih akeh transaksi kanthi tarif sing luwih cepet, nambah ROI pemasaran liwat wawasan wektu nyata.
  • Awan Pemasaran Salesforce - Cloud Marketing Salesforce ngidini bisnis kanthi ukuran apa wae bisa ngembangake bisnis kanthi pemasaran email tingkat profesional. Nalika ora khusus software otomatisasi pemasaran, Salesforce Appexchange wis integrasi sing diprodhuksi karo Otomatisasi Marketing sing misuwur platform.
  • Salesforce Pardot - Otomatisasi B2B Marketing ndadekake para pemasar saben dinane dadi pahlawan super sing ngasilake penghasilan. Platform otomatisasi pemasaran nyedhiyakake pemasaran email, generasi timbal, manajemen timbal, penyelarasan penjualan lan pelaporan ROI.
  • Aplikasi Pemasaran Teradata - Entuk katrampilan pemasaran, ngerti pelanggan minangka individu, lan nglakokake komunikasi digital sing kuat ing saben saluran kanthi Aplikasi Pemasaran Teradata.

Marketing Automation Insider uga denah rata-rata biaya lisensi rata-rata, sing ambruk amarga jumlah pesaing mundhak. Sampeyan bisa mbandhingake kabeh alat otomatisasi pemasaran utama ing 10 detik ing Marketing Automation Insider.

Bandingake Alat Otomatisasi Pemasaran

Piranti Lunak Otomatisasi Pemasaran

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Hai Douglas,
    Dhaptar piranti lunak otomatisasi paling apik ing ndhuwur. Aku paling seneng infusionsoft amarga fitur apik tenan sing diwenehake.
    Salesforce tansaya tuwuh kanthi entuk akeh perusahaan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.