5 Kesalahan Paling Anyar sing Bisa Dicoba ing Otomatisasi Pemasaran

otomatisasi pemasaran

Otomatisasi pemasaran minangka teknologi sing kuat banget sing wis ngowahi cara bisnis nindakake pemasaran digital. Iki nambah efisiensi pemasaran nalika nyuda overhead sing gegandhengan kanthi otomatis proses penjualan lan pemasaran sing bola-bali. Perusahaan kanthi ukuran bisa entuk keuntungan saka otomatisasi pemasaran lan nambah generasi timbal uga upaya bangunan merek.

Luwih saka 50% perusahaan wis nggunakake otomatisasi pemasaran, lan meh 70% sisan sing ngrancang digunakake ing 6-12 wulan sabanjure. Perlu dielingake manawa sawetara perusahaan sing nggunakake otomatisasi pemasaran wis ngalami asil sing dikarepake. Akeh wong sing nggawe kesalahan umum sing ngganggu kampanye pemasaran. Yen sampeyan duwe rencana nggunakake Otomatisasi Pemasaran kanggo perusahaan sampeyan, aja nganti kesalahan iki kanggo nambah kasempatan sukses nganggo teknologi pemasaran paling anyar:

Tuku Platform Otomatisasi Pemasaran sing Salah

Ora kaya platform teknologi pemasaran liyane kayata pemasaran email utawa alat media sosial, otomatisasi pemasaran mbutuhake integrasi cedhak piranti lunak karo akun media sosial, situs web, CRM sing ana lan teknologi pelacakan liyane. Ora kabeh alat otomatis digawe padha karo fitur lan kompatibilitas. Akeh perusahaan sing tuku piranti lunak kasebut adhedhasar mung fitur lan mupangate. Yen piranti lunak anyar ora kompatibel karo sistem sing ana, pungkasane nggawe kekacoan sing angel dirampungake.

Lakukan riset ekstensif lan tes demo sadurunge ngrampungake piranti lunak otomatis kanggo perusahaan sampeyan. Piranti lunak sing ora kompatibel bakal entuk sethithik, apa wae keuntungan lan fitur sing ditawakake.

Kualitas Data Pelanggan Sampeyan

Data kasebut minangka inti saka otomatisasi pemasaran. Kualitas data sing kurang apik ngasilake asil sing ora preduli saka strategi pemasaran sing apik lan implementasine sing efisien. Meh 25% alamat email kadaluwarsa saben taun. Tegese, basis data 10,000 id email mung duwe 5625 id sing bener sajrone rong taun suwene. Id email sing ora aktif uga ngasilake mumbul sing ngrusak reputasi server email.

Sampeyan kudu nyelehake mekanisme kanggo ngresiki basis data kanthi rutin. Yen ora ana mekanisme kasebut, sampeyan ora bakal bisa mbenerake laba investasi ing otomatisasi pemasaran.

Kualitas Konten sing Ora Apik

Otomatisasi pemasaran ora bisa digunakake kanthi kapisah. Sampeyan kudu ngasilake konten sing berkualitas kanggo nambah keterlibatan pelanggan. Perlu dielingake manawa supaya otomatisasi pemasaran bisa sukses, keterlibatan pelanggan iku kudu ditindakake. Yen sampeyan nindakake otomatisasi pemasaran tanpa nandur modhal kanggo ngasilake konten kanthi rutin, bisa uga nyebabake bencana sing lengkap.

Penting kanggo ngakoni pentinge konten lan duwe strategi sing apik kanggo nyusun konten sing berkualitas kanthi rutin.

Panggunaan Sub-Optimal kanggo Fitur Platform

Ing antarane perusahaan sing nggunakake otomatisasi pemasaran, mung 10% sing nggunakake kabeh fitur piranti lunak kasebut. Tujuan pungkasan nggunakake otomatis yaiku ngilangi intervensi manungsa saka tugas sing bola-bali. Nanging, yen piranti lunak kasebut ora dimanfaatake kanthi lengkap, karya manual departemen pemasaran ora bakal suda. Nanging, proses pemasaran lan nglaporake bakal dadi luwih rame lan rawan kesalahan sing bisa dihindari.

Nalika sampeyan arep nggabungake otomatisasi pemasaran, priksa manawa tim kasebut melu latihan ekstensif nggunakake fitur piranti lunak. Yen vendor ora nyedhiyakake latihan awal, mula anggota tim sampeyan kudu nglampahi wektu penting ing portal sumber daya piranti lunak lan ngerti nuansa produk.

Gumantung gedhe banget ing Email

Otomatisasi pemasaran diwiwiti kanthi otomatisasi pemasaran email. Nanging, ing bentuk saiki, piranti lunak kasebut kalebu meh kabeh saluran digital. Sanajan nggunakake otomatisasi pemasaran, yen sampeyan isih gumantung utamane karo email kanggo ngasilake, saiki wayahe mikir kabeh strategi pemasaran. Nggunakake media liyane kayata sosial, mesin telusuran lan situs web kanggo nyedhiyakake pengalaman sing apik kanggo para pelanggan supaya bisa nggayuh tujuwane. Ketergantungan sing gedhe banget ing email uga bisa ngganggu para pelanggan nganti wiwit padha sengit karo perusahaan sampeyan.

Kanggo entuk investasi maksimal kanggo otomatisasi pemasaran, sampeyan kudu nggabungake kabeh saluran lan nggunakake kekuwatan saben saluran kanggo ngowahi prospek dadi pelanggan.

kesimpulan

Otomatisasi pemasaran mbutuhake investasi awal sing penting babagan wektu lan dhuwit. Dudu sulap piranti lunak klik siji sing bisa ngatasi tantangan pemasaran sampeyan. Dadi, sadurunge sampeyan mutusake tuku alat otomatisasi pemasaran, priksa manawa sampeyan entuk wektu metu saka jadwal saiki kanggo nggabungake kanthi lengkap menyang sistem.

Menapa malih, motivasi anggota tim sampeyan sinau babagan sing anyar lan ngatur solusi adhedhasar sarat sampeyan. Ing kasus tartamtu, sampeyan bisa uga njaluk vendor supaya ngatur proses tartamtu miturut syarat tartamtu sampeyan. Tujuan pungkasan yaiku kanggo ngilangi intervensi manungsa saka kegiatan pemasaran sing bola-bali lan ngotomatisasi siklus urip tuku.

6 Komentar

  1. 1

    Artikel sing menarik banget. Aku seneng yen sampeyan ujar manawa otomatisasi pemasaran kanggo perusahaan kanthi kabeh ukuran, amarga mitos umum yen mung wong gedhe sing bisa entuk manfaat saka alat otomatis.

  2. 2
  3. 3

    Matur nuwun kanggo tips. Aku ngrencanakake nyoba otomatisasi pemasaran ing taun anyar lan akeh sinau. Apa pendapat sampeyan babagan platform, kayata GetResponse? Masalah kanggo akeh perusahaan cilik yaiku anggaran kanggo piranti lunak otomasi pemasaran. Banjur ana wektu sing dibutuhake kanggo latihan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.