4 Elemen kanggo Ndhukung Generasi Utama Kanthi Otomatisasi Pemasaran

ngasilake otomatisasi pemasaran

Panaliten saka Sinau otomasi pemasaran Venturebeat nuduhake manawa, kajaba mbedakake fitur saben platform, tantangan otomatisasi pemasaran paling gedhe kanggo bisnis yaiku ngerti kepiye cocog karo organisasi kasebut.

Mbok sing masalah ... perusahaan nyoba fit otomatisasi pemasaran tinimbang golek platform sing wis cocog karo proses internal, kekuwatan lan sumber daya internal. Aku kesel banget paling apik dhaptar otomatisasi pemasaran utawa malah pendekatan kuadran. Nalika nggawe pilihan vendor kanggo klien, kita ngevaluasi saben aspek organisasi kanggo nemokake platform sing pas - utawa solusi sing pas kanggo platform sing pas bisa digabung. Luwih gampang nggawe solusi tinimbang ngganti kabeh proses lan budaya organisasi.

Yen jarene, isih ana generasi timbal kesempatan ing investasi platform otomatisasi pemasaran. Mangkene 4 unsur sing wis disorot TeknologiAdvice sing nyebabake asil generasi timbal:

  1. Kolaborasi karo Sales - bisa ngasilake kenaikan 20% ing kesempatan penjualan.
  2. Kampanye Drip Email - email luwih cenderung 3x kanggo tuku tinimbang media sosial.
  3. Landing Pages - nggunakake otomatisasi magepokan karo kaca kebangkrutan bisa uga nyebabake tingkat konversi nganti 50%.
  4. Personalisasi lan Tes A / B - email pribadi ngasilake 6x bathi yen dibandhingake karo email sing ora dipersonalisasi.

cara-kanggo-ngasilake-kanthi-marketing-automation-v3-01

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.