Gangguan ing Otomatisasi Pemasaran

langsung ing interaktif

Nalika aku bubar nulis babagan kepungkur, saiki lan masa depan pemasaran, salah sawijining fokus yaiku otomatisasi pemasaran. Aku ngomong babagan industri saestu pamisah.

Ana solusi low-end sing mbutuhake sampeyan cocog karo proses kasebut supaya sukses. Iki ora larang regane… akeh regane ewonan dolar saben wulan lan umume mbutuhake sampeyan ngrancang maneh cara kerjane perusahaan supaya cocog karo metodologi. Aku percaya manawa iki nyebabake bencana kanggo akeh perusahaan… sing sukses amarga proses kasebut wis makarya adoh luwih.

Solusi mewah nawakake fleksibilitas lan kustomisasi, nanging implementasine brutal. Kadhangkala, butuh kerja pirang-pirang wulan lan uga sumber daya program lan manajemen sing khusus. Kita makarya karo sawetara perusahaan sing duwe lisensi otomatisasi pemasaran solusi, nanging durung bisa ngetrapake lan nggunakake teknologi kanthi lengkap. Dadi… dheweke mbayar biaya sing gedhe banget, nanging ora bakal bisa ngerteni potensi kasebut.

tengen-interaktif

Tengen Ing Interaktif lagi ngganggu pasar (maneh). Right On Interactive wis dadi perusahaan otomasi pemasaran setelan tren dening Gleanster - kanthi implementasi paling cepet lan antarmuka sing paling gampang. Saiki dheweke ngowahi cara perusahaan bisa nggunakake strategi pemasaran siklus urip.

Tengen Ing Interaktif saiki ngidini perusahaan mlebu pasar otomatisasi pemasaran ing level apa wae sing canggih. Yen ora duwe strategi, mula bisa diwiwiti kanthi a dhasar paket Yen wis nguwasani pemasaran email lan siyap kanggo marketing sing dipicu lan netes, mula bisa pindhah utawa miwiti automation. Lan yen wis siyap nggunakake platform kanthi lengkap, dheweke bisa pindhah utawa miwiti lifecycle marketing

Mangkene rincian saka Tengen Ing Interaktif paket:

  • dhasar - Email, Landing Page lan Formulir Alat, Pelaporan lan Pelacakan Email, Pembangun Segmen, Analytics Web, Laporan Pengunjung Anonim, Laporan Pengunjung sing Diidentifikasi lan Laporan Pimpinan Panas.
  • Automation - Saliyane Dhasar, tambahake Analisis lan Pelaporan Sosial, Program Pemasaran Otomatis, Pelaporan Program Pemasaran, Visibilitas ing CRM lan Manajer Sukses Klien khusus.
  • Siklus urip - Saliyane kabeh fitur dhasar lan Otomatis, Pemasaran Siklus, Siklus Pementasan Siklus lan Kriteria Gerbang, lan Skor 3D.

Paling apik, paket dhasar kasebut regane luwih murah tinimbang vendor siji ing industri. Ora prelu pindhah saka siji vendor menyang liyane - nilarake intelijen pelanggan sing bisa ditrapake. Kanthi Right On Interactive kabeh data wis ana, mung ngaktifake luwih akeh fitur nalika sampeyan pindhah menyang paket sabanjure.

Mangkene ringkesan babagan carane Tengen Ing Interaktif bedo

pambocoran: Tengen Ing Interaktif yaiku sponsor saka Martech Zone, lagi klien saka DK New Media (kita gawé video kasebut), lan kita klien saka duweke!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.