Ora Kabeh Wong sing Berinteraksi karo Sampeyan Minangka Pelanggan

customer

Interaksi online lan kunjungan unik menyang situs web sampeyan ora mesthi dadi pelanggan kanggo bisnis sampeyan, utawa uga calon pelanggan. Perusahaan asring nggawe kesalahan nganggep manawa saben kunjungan menyang situs web yaiku wong sing minat karo produke, utawa kabeh sing ndownload whitepaper siap siyap tuku.

Ora ngono. Ora babar pisan.

Pengunjung web bisa duwe macem-macem alasan kanggo nggoleki situs sampeyan lan nglampahi wektu karo konten sampeyan, ora ana sing kudu dadi pelanggan nyata. Contone, pengunjung situs sampeyan bisa uga:

  • Pesaing ngawasi sampeyan.
  • Sing golek gaweyan golek manggung sing luwih apik.
  • Siswa sing riset makalah jangka kuliah.

Nanging, meh kabeh wong sing kalebu ing telung kategori kasebut asring duwe risiko telpon utawa ngencengi dhaptar email.

Nggawe saben pengunjung menyang ember pelanggan minangka praktik sing mbebayani. Ora mung sumber daya sing akeh banget kanggo ngupayakake saben wong sing nuduhake nomer telpon utawa alamat email, nanging uga bisa nggawe pengalaman negatif kanggo wong sing ora duwe niat dadi target materi pemasaran.

Ngonversi pengunjung menyang pelanggan, utawa mung ngerti manawa pengunjung sing cocog kanggo dikonversi, mbutuhake pangerten sing luwih jero babagan sapa sejatine. Iki ngendi Skor timah 3D (telung dimensi) teka menyang muter.

Skor timbal ora anyar, nanging munggah saka Big Data wis miwiti solusi nulis biji timbal 3D generasi anyar sing nambah ambane para pemasar lan profesional sales ndeleng pelanggan lan prospek. Skor 3D minangka evolusi alami saka data terkenal sing wis diklumpukake ing para pelanggan sajrone pirang-pirang taun, lan digunakake kanggo paling apik kanggo para pelanggan lan pungkasane, tambahake penjualan lan dhasar sampeyan.

Apa bisnis fokus ing strategi pemasaran B2C utawa B2B, skor 3D timbal bisa mbantu ngukur seberapa cedhak prospek utawa pelanggan cocog karo profil "ideal", kabeh nalika nglacak level keterlibatan lan komitmen. Iki mesthekake yen fokus sampeyan kanggo wong sing tenan bisa tuku, tinimbang menehi jaring sing jembar lan larang - kanggo nggayuh saben pengunjung sing teka ing situs sampeyan.

Kaping pisanan, Temtokake demografi utawa firmagraphics

Sampeyan bakal nggawe skor 3D kanthi ngenali pelanggan. Sampeyan bakal pengin ngerti "Sapa wong iki? Apa cocog karo perusahaanku? ” Jinis bisnis sing sampeyan lakoni bakal nemtokake profil sing bakal digunakake kanggo ngetung 3D pelanggan.

Organisasi B2C kudu fokus ing data demografi, kayata umur, jenis kelamin, penghasilan, pendhudhukan, status perkawinan, jumlah anak, cuplikan kothak ing omah, kode pos, lengganan maca, anggota asosiasi lan afiliasi, lan liya-liyane.

Organisasi B2B kudu fokus ing firmagraphicdata, sing kalebu penghasilan perusahaan, taun ing bisnis, nomer karyawan, jarak karo bangunan liyane, kode pos, status duweke minoritas, sawetara pusat layanan lan faktor kaya kasebut.

Bagéan liya saka skor 3D yaiku keterlibatan

Kanthi tembung liyane, sampeyan pengin ngerti kepiye pelanggan melu merek sampeyan? Apa dheweke mung ndeleng sampeyan ing pameran dagang? Apa dheweke ngomong karo sampeyan kanthi telpon kanthi rutin? Apa dheweke ngetutake sampeyan ing Twitter, Facebook lan Instragram lan mriksa ing FourSquare nalika ngunjungi lokasi sampeyan? Apa dheweke gabung karo webinar sampeyan? Cara hubungane karo sampeyan bisa nyebabake hubungan karo sampeyan. Interaksi pribadi sing luwih akeh asring tegese sesambetan pribadi.

Katelu, kenalake manawa pelanggan ana hubungane karo sampeyan

Yen sampeyan durung nindakake, sampeyan kudu segmen basis data miturut suwene wektu pelanggan dadi pelanggan. Apa iki pelanggan sing wis tuku kabeh produk sing sampeyan duwe? Apa iki pelanggan anyar sing ora ngerti kabeh penawaran perusahaan sampeyan? Kaya sing sampeyan bayangake, jinis email sing sampeyan kirim menyang pelanggan seumur hidup beda banget karo email sing sampeyan kirim menyang wong sadurunge hubungane karo sampeyan.

Sanajan akeh pemasar sing segmen basis data kanthi demografi utawa firmagraphics wae, mesthine kudu sensitif marang tataran pelanggan ing siklus urip lan luwih ngandelake skor 3D. Pelanggan anyar sing wis ngirim email marang sampeyan ora bakal kuwat kaya pelanggan jangka panjang sing wis ngunjungi kantor sampeyan. Kajaba iku, wong sing sampeyan kenal ing pameran dagang bisa dadi pelanggan sing luwih lemah tinimbang sing wis tuku kanthi meneng suwene limang taun. Sampeyan ora bakal ngerti tanpa skor 3D.

menehi saben ngunjungi perawatan sarung tangan putih.

Sajrone kabeh diskusi babagan nggunakake skor timah 3D kanggo fokus ing pengunjung sing duweni potensi tuku, aku bakal rumangsa yen ora nyebutake manawa saben interaksi karo pengunjung kudu pengalaman perawatan sarung tangan putih - perhatian, grapyak lan solusi -dorong kanggo pengunjung Elingi, dudu babagan ngasilake dhuwit sing paling akeh ing adol kaping pisanan. Babagan nyedhiyakake apa sing sejatine dibutuhake kanggo pengunjung, sing bakal ngasilake pengalaman pelanggan sing positif lan adol mbesuk. Waca iki kanggo saben pengunjung, uga para pesaing, pencari kerja, lan mahasiswa. Sampeyan ora bakal ngerti kapan kabecikan cilik mengko bakal mbayar deviden.

Sampeyan ora bisa nemokake pelanggan sing paling pas. Sampeyan kudu ngolah. Piye carane Kanthi ngaktifake supaya bisa lancar liwat saben tahap siklus urip, nemokake konten utawa sambungan sing pas sing digoleki. Iki minangka kekuwatan solusi Marketing Lifecycle Right On Interactive: nguatake organisasi supaya ngerti persis ing endi prospek utawa pelanggan ana hubungane karo merek — saka prospek menyang penggemar rapuh — lan cara paling apik kanggo nggayuh maksimal nilai umur.

pambocoran: Tengen Ing Interaktif minangka klien saka kita lan sponsor saka Martech Zone. Sinau luwih lengkap babagan solusi pemasaran siklus urip dina iki:

Sinau luwih lengkap babagan Right On Interactive

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.