4 alangan kanggo implementasi otomatisasi pemasaran sing sukses

tantangan otomatisasi marketing diatasi

Nalika seneng ndhukung sponsor lan kolega ing industri martech, kita isih dadi vendor agnostik nalika nerangake solusi sing paling akeh. Alesan kasebut ora amarga kita ora percaya sawetara platform luwih apik tinimbang liyane, mesthine ana sawetara perusahaan sing misuwur. Alesané yaiku platform kudu cocog kanggo perusahaan sing ngetrapake lan nggunakake.

Platform Otomatisasi Pemasaran pancen ana ing kategori iki. Sawetara fokus ing sales, lan liyane ing marketing. Sawetara fokus ing sales B2B, sing liyane babagan sales B2C. Sawetara duwe integrasi khusus, lan liyane nyoba nindakake kabeh ing omah. Ora ana platform otomatisasi pemasaran ukuran siji-ukuran. Sawetara mbutuhake sumber daya implementasi sing akeh banget, sing liya wis kampanye sing wis siyap digunakake. Perusahaan sing ngupayakake kanthi otomatis upaya pemasaran kudu nganalisa sumber daya, timeline, lan strategi sadurunge tau golek solusi otomasi pemasaran.

Udakara 58% perusahaan durung duwe otomatisasi pemasaran, miturut a 2015 sinau dening Ascend2. Dadi manawa ora ana anggaran, kendala wektu utawa proses tandha-tandha internal sing ngalangi supaya bisnis sampeyan ora terjun, infographic iki bakal mbantu sampeyan ngrampungake tantangan nggunakake otomatisasi ing bisnis sampeyan. Ross Barnard, dotmailer

Dotmailer wis nggabungake infographic iki kanthi limang alangan umum babagan sukses implementasi otomatisasi pemasaran:

  1. wektu - Sampeyan bisa angel ngilangi rutinitas lan njupuk wektu kanggo nganalisis strategi sampeyan.
  2. Resources - Pemasar asring ora cukup tangan ing kanggo ngaturake riset babagan solusi alternatif.
  3. Proses Internal - Pangowahan cilik bisa uga dibutuhake wektu suwe ing perusahaan sing paling lincah.
  4. budget - Pembuat keputusan sing ora cerdas babagan teknologi bisa dadi angel kanggo para pemasar kanggo nduduhake kenapa proyek perangkat lunak otomasi pemasaran shoudl dadi prioritas utama. Kajaba iku, bisa uga ora nampa biaya implementasi, pelatihan, perawatan, lan integrasi bebarengan karo lisensi platform.
  5. Sistem Warisan - Multiple sistem clunky sing wis ana ing bisnis pirang-pirang taun bisa nyepetake proses kanthi otomatisasi pemasaran.

Prospek Infographic Otomasi Pemasaran

One comment

  1. 1

    Halo Douglas,
    Artikel sing apik banget! nerangake loro alangan lan keuntungan otomatisasi pemasaran. Iki pancen mujudake wangsit kanggo akeh wong sing njupuk keputusan sing ora pinter ing teknologi. Matur nuwun kanggo nuduhake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.