Tren Otomatis Pemasaran, Tantangan, lan Sukses

Holger Schulze lan blog Pemasaran Teknologi Kabeh nganakake survey pemasar B2B ing Komunitas Pemasaran Teknologi B2B ing LinkedIn.

Aku takon Troy Burk, CEO Right On Interactive - a platform otomatisasi pemasaran sing wis diidentifikasi minangka pimpinan industri - kanggo menehi umpan balik babagan asil survey.

Troy-BurkSurvei kasebut rampung kanthi apik lan nyedhiyakake sawetara metrik sing apik babagan subset pemasar B2B nggunakake otomatisasi pemasaran. Kudos kanggo Holger lan tim sing nggabungake iki. Saka 909 tanggepan, mayoritas responden yaiku industri, teknologi modern lan industri pemasaran kanthi kurang saka 100 karyawan. Kanggo perusahaan sing kalebu ing kategori iki, kita wis ndeleng tren, alangan, lan target sing padha. Perusahaan-perusahaan kasebut kerja keras kanggo entuk pelanggan anyar, kanthi cepet, kanthi anggaran sing bisa digunakake. Umume fokus ing generasi timbal, biaya minangka faktor penting, lan pangukuran ROI sayangé adhedhasar tanggapan kampanye (mbukak lan klik-thrus).

Otomatisasi Marketing sing ditindakake kanthi bener padha karo ngasilake finansial sing luwih gedhe, hubungan sing luwih akeh, efisiensi internal sing luwih apik, lan nggawe pengalaman pelanggan sing luwih relevan lan bermanfaat.

Kajaba iku, Troy menehi komentar manawa para panampa ngandhani anggaran sajrone survey nanging luwih saka setengah, 57%, ngukur efektifitas kanthi mbukak lan ngeklik tarif. Bebarengan, 37% ujar manawa anggaran minangka kendala paling gedhe lan paling ngarepake solusi sing luwih murah. Ana pitakonan babagan apa para pemasar bener ngukur platform otomatisasi pemasaran kanthi bener. Sampeyan ora kudu ngukur platform pemasaran adhedhasar biaya… sampeyan kudu ngukur investasi otomatisasi pemasaran adhedhasar ngasilake!

Minangka garis ngisor sing keruh: Sing nampa pengarepan luwih akeh, solusi otomatisasi pemasaran sing murah, kanthi anggaran sing murah utawa nyuda kanggo otomatisasi pemasaran. Lan ngukur kasuksesan kanthi tarif mbukak lan klik.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.