Negara Otomatisasi Pemasaran 2015

otomasi pemasaran negara 2015

Ora ana sangsi babagan kekuwatan otomatisasi pemasaran nanging istilah sing ora jelas lan kakehan sing saben platform promosi ... nanging sawetara sing kalebu kabeh fitur lan kesempatan. Sawetara mung nggunakake kanggo akuisisi, sawetara sales, sawetara marketing, sawetara retensi. Platform liyane ora duwe elemen utama kayata nulis biji timah utawa integrasi. Lan, kaya sing ditampilake infographic iki, akeh perusahaan sing ilang mupangat otomatisasi pemasaran kabeh.

Dina iki kanthi bledosan saluran digital lan teknologi sampeyan dadi pilihan minangka pemasar digital. Otomatisasi pemasaran kanthi efektif bisa mbantu ngatasi perspektif supaya sampeyan tetep dadi perkara utama. Liwat infographic sing nduwe wawasan iki supaya bisa ndeleng babagan otomatisasi pemasaran saiki. Posisi Tim²

Amarga alasan kasebut, kita ora menehi saran marang klien supaya bisa langsung lunga karo paling apik jenis solusi otomatisasi pemasaran. Aku asring guyon manawa adol solusi pemasaran otomatis kaya adol kulkas menyang wong sing keluwen ... pancen apik banget nanging ora bakal mbantu kajaba duwe panganan sing bisa dilebokake. Panganan kasebut minangka strategi lan konten uga wektu kanggo ngetrapake, nyoba lan nyaring asile. Sawetara platform uga mbutuhake sumber daya pangembangan utawa integrasi sing; tanpa, mung ora bakal entuk bathi investasi.

Penting banget yen sampeyan netepake lan ngevaluasi proses internal lan eksternal, lelungan pelanggan, sumber daya, lan sumber daya pemasaran sadurunge saben mlebu solusi otomatisasi pemasaran!

Negara Otomatisasi Pemasaran 2015

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.