Mupangatake Pemasaran Pemasaran Wis Ngembang, Ora Nyusut!

yawn

Nalika ngatur departemen pemasaran langsung, aku biasane ngandhani klien manawa rentang wektu sing kudu dijupuk perhatian prospek langsung ana gandhengane karo wektu sing dibutuhake kanggo mlaku saka kothak surat menyang tong sampah. Aku isih percaya yen bener. Aku ora ngerti yen aku yakin manawa perhatian manungsa waé wis saya suwe saya suwe, amarga para pemasar sing gagal terus omong.

Aku yakin manawa tuwuhing media saya suwe saya suwe saya suwe saya suwe saya suwe saya suwe saya suwe ora saya kurang. Ing ngendi kita ndeleng iki minangka popularitas program kayata Dhaptar Angie, Epiks, Blogging, Amazon Ulasan, Komunitas online, lsp. Wong akeh usaha kanggo mbahas produk lan layanan sing disenengi lan sengit. Jenis perhatian iku luwih penting tinimbang ndeleng titik 60 detik ing Superbowl. Ana bisnis sing berkembang maju kalebu umpan balik konsumen.

Forum keluhan kanggo konsumen uga duwe akeh lalu lintas. Salah sawijining conto perhatian sing dramatis yaiku entri blog ing ngendi panulis nyathet lan ngirim upaya mbatalake akun AOL. Ditampa atusan ewu hits. Bayangake apa jinis dhuwit sing kudu dibayar AOL kanggo jinis kasebut positif manungsa waé! Pira dhuwit promosi sing ilang ing rekaman iki?

Ing conto liyane, David Berlind ngirim rekaman telpon sajrone 13 menit T-Mobile, karo sing mbayar (ing njaba akun normal) kanggo akses nirkabel ing bandara lan ora bisa nyambung. T-Mobile nolak mbalekake mbayar.

Miturut Pew Report anyar, 8 persen pangguna internet, utawa udakara 12 yuta wong diwasa Amerika, nyimpen blog. Telung puluh sanga persen pangguna internet, utawa udakara 57 yuta wong diwasa Amerika, maca blog - tambah akeh wiwit musim gugur taun 2005.

Intine yaiku manawa kawigatosan konsumen saya akeh, ora kontrak. Nanging, kawigatenane mbalik saka media massa, pariwara sing ora sopan, lan PR lan dadi komunitas lan tembung-tembung.

Minangka pemasar, tugas sampeyan sinau babagan cara nggawe konsumen liwat teknologi lan medium anyar iki. Yen nyoba perang, sampeyan ora bakal menang. Pelanggan mbayar manungsa waé luwih akeh tinimbang sadurunge, kanthi sumber sing luwih apik tinimbang sing sadurunge.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.