Analytics Marketing 101: Tampilake Dhuwit!

nuduhake dhuwit 1

Nalika nulis artikel kanggo Zoo Talent wulan kepungkur, aku nulis babagan nggunakake otomatisasi lan integrasi kanggo nggedhekake lan nggunakake strategi online, uga perusahaan sing ngewangi bisnis kanggo nglakokake kesempatan otomatisasi pemasaran.

Sawetara menit kepungkur, aku dikirim email saka Andrew Janis saka Konsultasi Evantage ing Whitepaper anyar sing wis dirilis lan asile cukup nyenengake. (Sawetara sinopsis ing ngisor iki ditulis dening Andrew ing email sing dikirim ... Aku uga ora bakal bisa menehi kabar!)

Negara Analytics Marketing

Whitepaper iki ngringkes asil survey sing ditindakake dening Evantage Consulting kanggo nemokake pengaruh Analytics ing tim pemasaran lan organisasi kanthi sakabehe.

Makalah kasebut nglaporake manawa perusahaan nggunakake luwih akeh wektu lan sumber daya kanggo Analytics, umume isih ngadhepi tantangan ngowahi data dadi tumindak. Sanajan survey ditargetake ing Kutha Kembar, aku yakin asile bisa uga konsisten ing saindenging industri.

  • Umume pemasar yaiku investasi liyane ing Analytics lan sumber daya, nanging owah-owahan menyang pemasaran adhedhasar data isih durung nyata ing umume organisasi.
  • Dolar pemasaran wiwit ganti media sing luwih bisa diukur.
  • Ana klompok pemain top sing wis melu pemasaran sing digawe data kanggo jantung.
  • Manajemen minangka kunci nggawe transisi menyang pemasaran data-driven, lan alon-alon mlebu.

Cekakipun, tampilan optimis babagan pamasaran ... perusahaan wiwit nggunakake teknologi, ngukur asil, lan nyetel kanthi tepat. Dheweke wiwit njaluk kasebut! Pemasaran massal wis mati, munggah saka target pemasaran ing web pungkasane entuk momentum.

Tampilake dhuwit!

Pemasar langsung lan basis data wis njerit pirang-pirang taun… ngelingake aku babagan Kuba Kuba ing Jerry McGuire sing nggawe dheweke njerit, "Tampilake dhuwit!". Presiden saben perusahaan kudu bengok-bengok padha karo departemen pemasaran.

Iki minangka warta apik kanggo konsumen uga para pemasar. Nalika konsumen entuk pariwara sing ditargetake lan sejatine larang, mula padha nanggapi. Nalika para pemasar nindakake perkara sing bener, dheweke bakal ngerti yen usaha kasebut bakal lunas. Yen sampeyan lagi ora nyetel konversi target, ngawasi asil lan nyetel, sampeyan mung mbuwang panah ing peteng.

Sampeyan bisa ndownload Whitepaper ing Marketing Analytics saka Evantage. Saka situs web perusahaan: Wiwit 1999, Konsultasi Evantage wis mbantu e-bisnis sukses kanthi nyelarasake komponen pemasaran, operasi lan IT? kanggo efisiensi maksimum lan efektifitas.

One comment

  1. 1

    Aku setuju kabeh dadi target liyane. Nalika miwiti bisnisku lan milih opsi iklan, aku terus ngawasi data. Apa iklan sing entuk klik sing ora. Banjur nyoba ngerti kenapa lan ganti sing ora diklik karo sing dakkira bakal diklik.

    Kabeh adhedhasar target target pasar lan apa sing sejatine pengin dideleng. Umume masarakat umume sengit karo pariwara, nanging aku rumangsa mung amarga wis suwe banget dibom karo iklan sing ora ditarget. Yen sampeyan ngenalake barang-barang kasebut ing ngarepe sing bisa migunani, mula bakal ndeleng pariwara minangka nambah konten sing kasedhiya ing situs sampeyan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.