Pemasar Dadi Kebak Crap

paparazzi

influencer-project.pngAku ngrungokake Proyek Influencer. Iki minangka proyek sing menarik banget - 60 menit tips 60 detik saka Sapa Sapa ing web ngomong babagan nggawe pengaruh online. Aku rada nesu yen ora diundang ngrewangi, nanging nalika ngrungokake wong-wong iki ... aku sadhar yen akeh sing umume ora sopan.

Kaping pisanan, nalika maca dhaptar, rampungake peer ... umume wong-wong kasebut sejatine ora nggawe pengaruh online. Dheweke wis pengaruh banjur mlebu online. Nanging, wong liya duwe pengaruh amarga nulis buku sing sukses utawa nggawe bisnis sing sukses. Kanthi tembung liya, dheweke wis duwe pengaruh. Ngandika, aku ngormati kabeh wong amarga kerja keras sing wis ditindakake ... Aku ora setuju yen dheweke ahli pengaruhe wong online.

Aja percaya karo aku? Ayo mudhun dhaptar wong lan bunder sing bener-bener nggawe pengaruh dhewe kanthi online.

Anne Handley, Anne Holland, Brian Clark, Jason Falls, Liz Strauss, Hugh MacLeod, Dan Schawbel, Steve Woodruff, Chris Garrett… Kanggo sawetara jeneng ... ora ana sing ngerti sapa sejatine wong-wong kasebut sadurunge goresan, getih lan nyusup pengaruh. Dheweke nindakake kanthi njupuk risiko, nyimpen ing bank piggy kanggo lelungan menyang konferensi, kerja nganti wayah esuk, kerjaan dina lan ngomongake para gig, ilang proyek, nulis blog lan ebook…

Wong-wong iki entuk pengaruh ing jaringan kanthi tanpa lelah kerja keras.

Sawetara wong sing aku kenal gumun amarga aku miwiti bisnis sing sukses kurang saka setaun. Kurang saka setaun? Tenanan Rakyat - Aku wis nggarap iki sajrone dasawarsa! Sepuluh taun nemoni masalah karo bosku kanggo blog babagan klien. Taun ora turu. Taun 7 dina kerja minggu. Wis pirang-pirang taun urip ing Internet. Aku ora cedhak karo lingkungan pengaruh sing padha karo wong-wong sing ana ing proyek kasebut - nanging aku ngerti sejatine kerjane supaya bisa ngupayakake.

Babagan sing lucu yaiku, nalika ngrungokake Proyek Influencer, sawetara pengaruh iki wis bener-bener lali persis kepiye padha tekan kana! Aku ora krungu kaya…

Gabung karo wiwitan sing beresiko dhuwur sing nggawe bajilion, nulis buku sing paling laris, dadi intimidator kaume sing lucu, miwiti agensi tradisional sing sukses lan banjur pindhah kanthi online, dadi ahli off-line…

Aku krungu omong kosong kaya gabung karo jaringan sosial utawa wiwit nggunakake sawetara alat kanthi online. Apa kowe guyon? Piranti mung ... alat! Wenehi kothak cat lan sawetara minggu, lan aku bakal nuduhake lukisan sing meh ora cocog karo level katrampilan siswa kelas papat. Menehi pengaruh alat online kanggo wong, ora bakal nguntungake pengaruh liyane, tinimbang menehi laboratorium kanggo mbantu aku menang hadiah Nobel.

Ana sawetara pesen apik babagan proyek kasebut, aja salah aku. Aku pancen ora pait ... tenan. 🙂

Dadi… sampeyan pengin pengaruhe wong? Asah kerajinan sampeyan nganti sampeyan ngerti ing njero lan njaba. Coba kabeh kesempatan kanggo ngarahake utawa dadi sukarelawan kanggo njaluk jeneng sampeyan misuwur. Mbantu kabeh. Investasi ing masa depan sampeyan dhewe tinimbang perusahaan sampeyan… utawa kenaikan gaji utawa promosi sabanjure. Gagal Gagal Gagal Gagal Gagal Gagal maneh. Goleki jenengmu metu. Sebut wae ahli. Njaluk guyon. Go ngomong - sampeyan bisa uga nyedhot, nanging sampeyan bakal luwih apik. Nyambut gawe tenanan.

Aku kira 60 detik wis entek.

CATHETAN: Katon yen FastCompany mbukak Proyek Influencer dhewe.

4 Komentar

  1. 1

    Paling apik Kiriman Wis tau.

    Aku seneng yen ana wong wedhi sing dikandhani. Pengaruh bangunan lan nggawe nasib sampeyan dhewe ora kedadeyan karo Kaya barang ing Facebook lan diarani sedina.

    Iki ora malah amarga nduwe postingan blog sing apik.

    Kabeh babagan sikil ing dalan.

  2. 2
  3. 3

    Kiriman apik Doug. Aku mung ngrungokake konferensi uga. Umume ana sawetara poin sing apik, nanging aku setuju karo kiriman sampeyan.

  4. 4

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.