Riset Pasar sing Terjangkau saka Piranti Pasar

MarketTools

Wulan kepungkur Zoomerang melu Martech Zone minangka sponsor teknologi kita. Kita wis seneng banget nggunakake alat survey gampang lan, utamane, sinau babagan desain poling lan survey sing ngasilake asil. Ora nganti wawancara karo wong liya ing tim dheweke ngerti, Zoomerang luwih saka solusi survey.

MarketTools

Perusahaan induk Alat Pasar nawakake layanan desain lan pemenuhan kanggo survey. Paling murah $ 1499, pamaca blog Martech bisa nggunakake layanan Alat Pasar. Alat Pasar wis luwih saka 2 yuta wong sing wis siyap ... lan sampeyan bisa menehi bagean kanthi demografis utawa geografis! Layanan Riset Pasar sing terjangkau!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.