Pelanggaran lan Pertahanan Generasi Permintaan

infographic generasi panjaluk

kanthi Maret Madness Manis Nembelas game sing lagi ditindakake, integrasi mikir iki bakal dadi wektu sing tepat kanggo ngeksploitasi semangat olahraga kolese target. Ing anyar Integrasi infographic minangka infographic infografis sing nyenengake tepat waktu nggunakake aling-aling sing tipis, nanging muga-muga kiasan basket informasi minangka ilustrasi mupangat kanggo upaya upaya panjaluk pihak katelu.

Titik utama infographic kalebu:

  • Pelanggaran ala - Tugas manual lan kaping reaksi alon
  • Pelanggaran Gedhe - Otomatis kanggo ngetung luwih akeh kesempatan
  • Pertahanan ala - Ngeculake data sing rusak
  • Pertahanan Gedhe - Mblokir data sing rusak

Nggabungake nyedhiyakake sawetara statistik sing apik tenan ... ora mung tabungan wektu sing bisa ditindakake tim sampeyan, nanging tambah akeh generasi panjaluk sing nyebabake asil bisnis luwih gedhe. Mayoritas infographic fokus ing kebersihan, kelengkapan, lan gerakan data sing dibutuhake kanggo target sing luwih apik lan luwih cepet.

Infographic Cleanness Generation Data Permintaan

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.