Teknologi PariwaraInfografis PemasaranPemasaran Seluler lan Tablet

Kepiye Pengiklan Nganggo Kapitalis ing Maret Madness?

Ing 2015, ana 11.3 yuta rata-rata pamirsa Madness NCAA Maret, bebarengan karo rekaman 80.7 yuta streaming video langsung pamirso. Game sing paling ditonton narik kawigaten 28.3 yuta total pamirso. Yen sampeyan ora nganggep masalah gedhe, sampeyan kudu nyoba kerja ing kutha Indianapolis wulan iki (ing endi kantor kita)! Kita bakal kerja ing omah umume wulan.

iki infographic saka Koeppel Direct nyorot merek kesempatan sing apik lan para pemasar kudu nggayuh para penggemar olahraga pariwara salib sak Madness Maret.

Statistik pemasaran Madness Maret taun kepungkur kaget - 126 merek ngentekake $ 1.163 milyar ing tivi televisi 30 detik sing rata-rata $ 1.55 yuta saben wulan Maret Madness. Nanging iku mung pucuk gunung es. Musim pemasaran Maret Madness minangka kesempatan gedhe kanggo pariwara lintas-piranti, lan pamirsa Maret Madness taun iki diprakirake bisa ngakses luwih akeh konten saka televisi.

Belanja iklan digital ing Maret Madness $ 30.4 milyar ing smartphone lan tablet lan mesthine bakal ngalahake rekor taun iki. $ 27.6 milyar liyane digunakake ing iklan desktop lan laptop sajrone 17.8 yuta jam streaming video.

Amarga layar nomer loro lan katelu dadi luwih populer, para pengiklan ngupayakake nggunakake pemirsa lintas-piranti ing antarane televisi, desktop, tablet lan smartphone.  Penasaran, sapa maneh sing bakal golek dhuwit, ing endi dheweke arep ngentekake dolar iklan kasebut, lan pira regane? Mangkene ...

Pengeluaran Iklan Madness Maret

Douglas Karr

Douglas Karr yaiku pangadeg Martech Zone lan ahli sing diakoni babagan transformasi digital. Douglas wis mbantu miwiti sawetara startups MarTech sukses, wis mbantu ing rajin amarga liwat $5 bil ing pitukon lan investasi Martech, lan terus kanggo miwiti platform lan layanan dhewe. Dheweke dadi pendiri Highbridge, perusahaan konsultasi transformasi digital. Douglas uga dadi penulis buku pandhuan Dummie lan buku kepemimpinan bisnis.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.