Mandrill: Platform Email kanggo Aplikasi Sampeyan

mandrill pratinjau ios

Integrasi dadi faktor penting ing proses penjualan lan pemasaran, mula program email umume durung cukup. Folks kaya Right On Interactive wis milih otomatisasi pemasaran sistem lan nggawe platform email dhewe langsung dadi sampeyan ora prelu tuku utawa nggabungake lan ESP.

Sejatine ora angel. Nalika frustasi karo watesan layanan email, Adam Small nggunakake agen transfer mail open source (MTA) kanggo nggawe platform email dhewe sing digabung karo pemasaran real estate platform Saiki dheweke ngirim jutaan email atas jenenge agen real estate sing duwe skor pangiriman sing luwih dhuwur kanthi sekedhik sing biyen dibayar.

Saiki uga ana aplikasi hibrida. Mailchimp ngluncurake layanan taun lalu sing diarani Mandrill. Sejatine minangka mburi mburi Mailchimp kanthi kabeh pelaporan, pangiriman lan dhukungan ... nanging mung lengkap antarmuka pemrograman aplikasi (API) tinimbang mburi ngarep.

Mandrill

Cukup, sampeyan nggawe aplikasi lan plugin menyang Mandrill kanggo ngirim email transaksional. Akeh, akeh departemen IT sing salah ngirim email nggunakake mesin SMTP server. Masalah kasebut meh langsung muncul… antarane laporan spam, mumbul, puteran umpan balik, otentikasi lan skor pangirim, meh ajaib yen email sampeyan mlebu ing kothak mlebu. Perusahaan sing ngirim ewu email kudu ngatur proses pangiriman kanthi nggunakake teknologi sing bisa ditampa.

Regane apik banget… kirim nganti 12,000 email saben wulan kanthi gratis! Kirim nganti 40k email kanthi rega $ 9.95 / bln. Rega obah saben ewu sawise iku lan tetep kompetitif.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.