Nimble: Hubungi Manajemen lan CRM Sosial

lincah

nimble kanthi otomatis narik kontak menyang sak papan supaya sampeyan bisa melu ing saluran apa wae - LinkedIn, Twitter, Facebook, Google+, Skype, Telpon, Email - ing antarmuka sing gampang digunakake. Kanthi Nimble, sampeyan bisa ngirim pesen, nambah tugas lan acara, nyunting utawa ndownload profil kontak langsung saka jendhela profil kontak.

Ndeleng informasi kontak inti lan kabeh kegiyatan, email, cathetan, lan obrolan sosial sing gegandhengan ing layar siji. Nimble bakal kanthi otomatis ngenali profil sosial kontak ing Facebook, LinkedIn, lan Twitter supaya sampeyan lan tim bisa gampang nyambung, ngrungokake, lan melu karo rekan bisnis sing paling penting.

nimble wis ngeculake Widget Kontak kanggo Gmail, HootSuite, lan Outlook uga nganyari pemahaman Nimble ing platform.

Tampilan Manajer Kontak Nimble

nimble-contact-manager

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.