Onollo: Manajemen Media Sosial kanggo E-niaga

Manajemen Media Sosial Onollo

Perusahaan saya ngewangi sawetara klien kanggo ngetrapake lan ngembangake Shopify upaya pemasaran sajrone sawetara taun kepungkur. Amarga Shopify duwe pangsa pasar sing gedhe banget ing industri e-commerce, sampeyan bakal nemokake manawa ana ton integrasi produksine sing nggawe urip luwih gampang kanggo para pemasar.

Penjualan perdagangan sosial AS bakal tuwuh luwih saka 35% kanggo ngluwihi $ 36 milyar ing 2021.

Intelijen Insider

Wutah perdagangan sosial minangka kombinasi sistem keranjang terintegrasi sing digabungake platform media sosial uga prilaku panuku ganti sacara dramatis sajrone taun kepungkur. Yen dipikirake, perusahaan e-commerce bisa uga pengin nuduhake lan promosi produk lan kampanye kanthi luwih gampang. Sistem manajemen media sosial ora asring integral kanggo njupuk lan nglacak inventaris lan penjualan karo media sosial… nganti saiki.

Onollo: Jadwal lan Optimalake Kiriman Dagang Sosial

Mangkene video ringkesan sing apik:

Onollo nawakake platform manajemen media sosial sing cerdas lan ketat kanggo kabutuhan e-commerce, kalebu:

  • Integrasi E-commerce - Integrasi produk karo Shopify, Magento, WooCommerce, Lan Bigcommerce.
  • Posting Produk - Akses, sunting, lan nerbitake data katalog produk kanthi sawetara klik. Onollo ngekstrak data produk saka toko kanthi mung siji klik. Sampeyan bisa nggawe postingan produk media sosial tanpa ndownload gambar sing mbebayani, nyalin jeneng produk, deskripsi, rega, URL, lan liya-liyane. Ndhukung lalu lintas organik kanthi gratis. Kandhani kabeh sing sampeyan adol.
  • Kalender Sosial - Gawe postingan media sosial saka jinis apa wae kanthi nggunakake data produk saka toko sampeyan. Jadwal lan lacak kabeh postingan media sosial ing tanggalan Onollo.
  • Jadwal Smart - Algoritma AI duweke Onollo nyaranake wektu paling apik kanggo kiriman sabanjure. Ora ngiro-iro maneh. Media sosial mesthine gampang.
  • Autopilot (Fitur Sihir) - Terus dikirim nalika ngaso. Autopilot bakal milih lan nerbitake konten sing relevan ing wektu sing pas kanggo kabeh jaringan media sosial.

Mlebu Kanggo Akun Onollo Gratis

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.