Ngatur Antarmuka Programming Aplikasi Sampeyan

Apa sing Ditrapake API

Wis jam 2:30 esuk ing Paris, Prancis… lan aku ora bisa turu, apa sing kudu ditindakake luwih becik tinimbang nulis postingan blog! DK New Media bubar makarya karo rong perusahaan bubar sing ngleksanakake teknologi kanggo ngatur antarmuka pemrograman aplikasi (API) API wis dadi fitur sing kuat lan penting kanggo platform apa wae supaya para pemasar bisa nggabungake lan ngotomatisasi sistem.

Bagian sing angel kanggo ngetrapake API kanggo platform piranti lunak sampeyan yaiku manawa perusahaan sampeyan dilindhungi saka peretas, bangunan ngawasi lan nglaporake layanan kanggo ngawasi panggunaan, lan nglindhungi lingkungan produksi saka klien kasar sing nyeret sistem sampeyan.

Tinimbang takon atusan tim saben jam kanggo ndeleng apa ana pangowahan, kita verifikasi manawa saben tim mung dicenthang sapisan saben dina. Yen Coyle Media pengin nganyari tim kanthi manual, dheweke bisa njaluk panjaluk kasebut dadi ora aktif. Iki nyuda jumlah telpon kanthi ewonan saben dina. Mesthi wae luwih gampang kanggo kita takon API saben 15 menit kanggo saben klien… nanging ora prelu, mula kita nggawe buffer sing apik kanggo mesthekake ora nyiksa API Twitter lan Facebook. Nganti saiki - kita durung nate ngalami throttled.

Yen platform sampeyan serius babagan ngluncurake API, sampeyan kudu nyedhiyakake lapisan insulasi ing antarane API lan aplikasi sampeyan kanggo nglindhungi kinerja sistem. Mbuwang luwih akeh hardware ing API dudu solusi sing larang regane biaya. Ana sawetara API solusi manajemen ing pasar sing ora mung nindakake iki, nanging duwe fitur fitur sing kuat sing ngidini sampeyan nggunakake klien (mung ngidini sawetara telpon saben menit, jam utawa dina), menehi laporan panggunaan ing API telpon, lan malah ngidini sampeyan monetisasi lan nglacak panggunaan. Sawetara panyedhiya data dikenani biaya saben telpon sampeyan (kayata: Rapleaf).

Ngembangake alat sing dibutuhake kanggo ngatur API minangka prekara sing ora larang regane saiki amarga wis ana sawetara layanan sing bisa ditindakake. Sawetara kondhang API Platform manajemen yaiku:

ChaCha dileksanakake sing API nggunakake Mashery lan prosese gampang banget. Tim ing Mashery ngetrapake telpon lan menehi antarmuka pangguna kanggo ChaCha kanggo promosi API kanggo masyarakat. Dheweke malah mbantu promosi lan pemasaran API. Biaya umume layanan level Enterprise kaya iki luwih murah tinimbang gaji utawa tarif kontrak sing wis dimuat kanggo pangembang siji sing ngasilake $ 100K saben taun.

Yen sampeyan lagi nggarap vendor Teknologi Pemasaran karo API, sampeyan bisa uga takon babagan prekara kasebut API alat manajemen lan kepiye cara ngawasi, nglindhungi, lan njamin produksi ora diganggu dening pangembang sing kesusu, kesed liyane!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.