10 Langkah Ngatur Komunikasi Krisis

Layar layar 2014 02 19 ing 10.18.58 PM

Apa sampeyan nate ngatasi krisis sing ana gandhengane karo perusahaan sampeyan? Sampeyan ora dhewe-dhewe. Komunikasi krisis bisa uga luar biasa - saka respon telat babagan apa sing bakal sampeyan ucapake kanggo kabeh sebutan sosial sing bakal teka kanggo nemtokake manawa krisis kasebut nyata. Nanging ing tengah-tengah kekacauan, sampeyan kudu duwe rencana kanthi penting.

We makarya karo kita platform ngawasi sosial sponsor ing Meltwater kanggo nggawe infographic hebat iki ing 10 Langkah Ngatur Komunikasi Krisis. Keahliane bebarengan karo piranti lunak sing digawe wis nyedhiyakake sawetara pemahaman babagan tim babagan cara ngatasi krisis sosial utawa PR. Sing paling penting, sadurunge nindakake tindakan, sampeyan kudu napas, napas, lan baleni maneh. Tenang lan fokusake langkah-langkah sabanjure.

  1. Inhale, Exhale, Baleni - Aja nanggapi kanthi cepet utawa emosional. Perusahaan asring golek bolongan sing luwih jero nalika ora ngrancang tanggepan.
  2. Bunder gerobak & muni weker - Klumpukake tim, ringkesake kedadeyan kasebut, lan ngenteni tanggepan nganti sampeyan duwe rencana aksi sing jelas.
  3. Priksa apa sing kedadeyan - Ana apa? Apa sing dianggep umum kedadeyan? Kepiye reaksi publik? Saluran apa sing kudu digatekake?
  4. Ngerti pengaruh bisnis - Kepiye pengaruh sampeyan babagan bisnis, penghasilan, lan reputasi merek?
  5. Deleng munggah - Gunakake alat ngawasi PR lan media sosial kanggo mriksa pulsa reaksi media lan komunitas sampeyan.
  6. Temtokake Posisi lan Pesen Perusahaan - Saiki sampeyan ngerti apa sing kedadeyan lan pengaruh bisnis, sampeyan bakal ngerti babagan posisi sing bakal dijupuk.
  7. Nggawe Keputusan Saluran Distribusi - Adhedhasar posisi lan olahpesen, pilih saluran pangiriman sing paling apik, apa sing kudu ditanggapi tim, lan kepiye tanggapane.
  8. Goleki WORD - Goleki pesen sampeyan.
  9. Ngawasi Reaksi lan Reaksi sing Diperlokake - Sampeyan durung rampung. Saiki sampeyan kudu ngawasi reaksi lan langkah-langkah apa sing kudu ditindakake sabanjure adhedhasar reaksi media lan sentimen publik.
  10. Sinau saka Proses - Sampeyan bakal sinau sing anyar, ora masalah.

Sanajan akeh perusahaan sing negesake nggawe strategi tanggap darurat, akeh perusahaan kayane ora bisa ngetutake dhasar komunikasi krisis: ndhisiki crita, njupuk tindakan sing penting, menehi update sing asring lan jujur, lan ora nyalahake pihak liya.

Universitas Maryville, Tips Komunikasi Krisis kanggo Profesional PR

Priksa infographic ing ngisor iki kanggo rencana game sing cocog komunikasi krisis, lan bebas nuduhake pengalaman sampeyan ing ngisor iki!

Langkah Komunikasi Krisis Infographic

2 Komentar

  1. 1

    Tips apik! Sangat mbiyantu!
    Aku percaya manawa dhasar manajemen krisis nggunakake alat ngrungokake sosial sing apik (yaiku Brand24) Thanks kanggo iki, sampeyan bakal ngerti luwih dhisik nalika ana wong sing ujar babagan sampeyan lan sampeyan bisa menehi reaksi kanthi cara sing tepat. Sampeyan kudu saiki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.