Atur Multiple Instances of WordPress with ManageWP

managewp nduweni fitur anyar

Sejatine kita wis mlebu 3 klien WordPress liyane ing minggu kepungkur lan panjaluk terus berkembang. Nalika terus ngatur lan ngawasi situs klien, wis wayahe miwiti golek sistem supaya bisa luwih efisien. ManageWP minangka konsol manajemen WordPress kabeh-kalebu sing menehi pangguna daya lengkap lan kontrol lengkap kanggo ngatur meh kabeh situs WordPress kanthi cara paling gampang.

ManageWP

Fitur NgaturWP

  • Akses siji-klik - Akses siji klik kanthi intuitif kanggo ngatur kabeh situs WordPress.
  • Manajemen Gampang - Tinjau situs WordPress sing duwe tema lan plugin sing kudu digatekake. Lan kanthi siji klik, kabeh plugin lan tema sampeyan dianyari.
  • Uptime monitoring - Kanthi alat ngawasi uptime premium, sampeyan bakal mesthekake manawa situs WordPress bakal terus mlaku kanthi lancar supaya bisnis sampeyan bisa terus dienggo kanthi kapasitas lengkap. Nanging yen ana kesalahan, sampeyan bakal dadi sing pertama ngerti.
  • Tandha lalu lintas - Apa ana sing misuwur ngubungake sampeyan? Apa kiriman paling anyar dadi virus? Apa situs sampeyan diserang bot spam? Kanthi alat tandha kuat, sampeyan bakal bisa ngawasi lunjakan lalu lintas. Saiki sampeyan bisa nggunakake kesempatan sing apik.
  • Analisis SEO - Napa nglampahi dhuwit ing paket SEO larang? Kita kalebu alat analisis SEO sing kuat tanpa biaya tambahan. Gunakake informasi iki kanggo ngerti posisi sampeyan, lan gunakake kanggo nambah peringkat mesin telusuran.
  • Google Analytics - Priksa kinerja situs sampeyan gampang karo integrasi Google Analytics. Kabeh informasi penting sing dibutuhake kanggo njupuk keputusan babagan arah sing kudu ditindakake situs WordPress mesthi kasedhiya kanggo sampeyan.

One comment

  1. 1

    Senen Senin kanggo sampeyan!
    Aku seneng telung dina akhir minggu - lan entuk maca blog.
    Muga-muga iki bisa dadi apik tenan lan muga-muga bisa ngaso lan sunar srengenge!
    Ciao ciao saiki ~
    Sincerely,
    Cherelynn
    http://makeupuniversity.blogspot
    PS Elinga, MINGGU BUDAYA diwiwiti tanggal 1 Februari lan hadiah paling gedhe ditambah tulisan remaja sing ditulis celeb!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.