Merek Sampeyan Mesthi Nduwe Media Sosial

jembatan media sosial

pengusaha_in_a_bowler_hat.jpgSaben-saben aku nemokake kiriman sing ngomong babagan kepiye wong ora pengin "melu" merek ing media sosial lan merek sampeyan ora kudu ana, mesthine dadi wong, lsp.

Sing paling anyar yaiku kiriman saka Mike Seidle, blogger lokal lan bisnis. Aku pengin menehi pambuka manawa aku ora ngerti Mike lan aku ora nentang apa-apa. Aku ngetutake dheweke Twitter lan aku mikir dheweke umume duwe pamikiran apik babagan blogging bisnis lan media sosial, nanging aku isih ora setuju karo Mike babagan iki.

Ora apik yen merek sampeyan bakal ing Twitter - dadi ing Facebook - aktif ing media sosial. Pancen pancen ana, lan amarga sawetara sebab.

  1. Iki menehi pelanggan salah sawijining titik kanggo nglumpukake warta lan informasi babagan perusahaan sampeyan.
  2. Sampeyan ngidini sampeyan ngawasi obrolan.
  3. Sampeyan ngidini sampeyan nyambung karo merek liyane lan bisa uga nggawe hubungan lan parterneship adhedhasar interaksi ing media sosial.

Mike negesake manawa ana wong pengin melu wong liya. Ya, iki bener, nanging ora ateges sampeyan uga ora bisa ngukir papan kanggo merek sampeyan. Mangkene sawetara cara sing efektif kanggo nindakake iki:

  1. Ngakoni sapa sing tweet / nganyari Facebook lan liya-liyane kanggo perusahaan sampeyan: Kanthi menehi sawetara pasuryan nyata, bisa mbantu merek sampeyan dadi merek. FreshBooks nindakake tugas sing apik ing kaca Twitter.
  2. Ngidini karyawan sampeyan sesambungan ing media sosial ing level pribadi lan atas jenenge perusahaan sampeyan: Aku ngatur akun twitter kita uga kita kaca Facebook nanging aku uga duwe akun pribadi. Akeh sakaFormstack Pelanggan ora pengin ngetutake aku, amarga aku kadang seneng ngomong babagan olahraga, utawa anakku utawa apa wae sing kedadeyan. Dadi, akeh sing kudu dakkandhakake ora apik kanggo dheweke. Nanging aku uga pengacara lan penginjil tukang bentuk onlineFormstack , lan yen wis masuk akal, aku ngomong babagan prekara sing ditindakake ing akun pribadi. Menehi wawasan kanggo wong-wong sing ngetutake aku babagan apa sing daklakoni lan bisa mbabarakeFormstack . Kuatake merek lan karyawan sampeyan lan dheweke bakal bisa lunas.
  3. Duwe kepribadian. Yen sampeyan bakal melu merek sampeyan ing media sosial nuduhake sawetara kepribadian. Kita ngerti manawa merek dudu manungsa, nanging luwih akeh "urip" sampeyan bisa menehi merek ing media sosial luwih akeh nilai sing bakal sampeyan lakoni saka interaksi liwat macem-macem medium.

Setuju? Ora setuju? Duwe ide liyane babagan cara nggunakake merek sampeyan ing media sosial, wenehi komentar ing komentar!

4 Komentar

  1. 1

    Kirim apik! Titik liyane sing bakal dakkandhakake yaiku manawa wong ora bakal ngetutake, dadi penggemar, lsp. ... saka merek sing ora pengin dilibatake. Dadi yen dheweke ngetutake utawa penggemar, mula ana alesan yen dheweke pengin sesambungan / melu. Deleng kaca penggemar Facebook kanggo YATS! Dheweke duwe ribuan penggemar lan interaksi apik karo para pelanggan.

  2. 2
  3. 3

    Kita wis sukses banget nggunakake media sosial karo merek ing Malmaison. Aku trik nggunakake kanthi cara sing beda tinimbang jinis media tradisional liyane. Contone, Twitter minangka cara sing apik kanggo sesambungan kanthi individu - yen ana wong sing tweet babagan merek, kita wangsulan kanthi langsung lan kanthi humor lan kepribadian sing kurang ajar.

    Malmaison

  4. 4

    Aku setuju.

    Delengen kanthi cara iki. Bagéan sing sampeyan lakoni karo Sosial yaiku melu. Aku bakal nyedhiyakake wong sejati ing wektu keterlibatan yen sampeyan ngurmati sesambetan!

    Nanging, bagean liyane sing sampeyan lakoni yaiku narik utawa ngajak. Sampeyan pengin nggawe wong ngerti. Akeh iki cukup umum. Iki dudu keterlibatan pribadi. Tweeting babagan konten anyar sing wis kasedhiya, utawa Tweeting babagan konten wong liya sing disenengi amarga cocog karo olahpesen sampeyan dhewe. Barang kasebut ora butuh wong sejati.

    Pungkasan, ana kalane sampeyan pengin nggawe merek jelas amarga sampeyan kudu ngucapake komersial. Yen wong sejatine nindakake iku, bakal ngrusak keasliane. Yen merek nindakake perkara kasebut, mesthine bakal tumindak.

    Aku bubar nulis postingan blog babagan strategi Pemasaran Sosial ing kene:

    http://corpblog.helpstream.com/helpstream-blog/20...

    Cheers,

    Bob Warfield
    CEO Bantuan

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.