Nalika Mal dadi Datacenters…

mall wetan

Wingi dina gedhe ing Piala Bean. Patric mampir saka Noobie, Doug Theis saka Datacenters Urip lan mengko ing dina, Adam saka Teks Miturut Panjaluk.

Lifeline Datacenters duwe crita sing apik banget lan ironis ing fasilitas Eastgate Mall sing anyar. Jurnal Bisnis Indianapolis menehi crita babagan dheweke nalika tuku, nanging saiki fasilitas kasebut saiki bakal urip. Iki minangka datacenter kanthi fitur lengkap karo saben lonceng lan peluit, lan aku yakin siji-sijine Kelas IV ing Indianapolis - lan sing paling gedhe ing sisih tengah.

50 taunFoto saka DeadMalls.com.

Eastgate Mall dibangun taun 50an lan ngrembaka wiwit taun 70an. Yaiku resmi mati sawise 50 taun saka layanan. Dibangun ing dhuwur pangembangan Nuke karo USSR, sawetara mall duwe bunker lemah sing dibangun kanthi kredit pajak federal nalika semana. Dadi - ing kene sampeyan duwe fasilitas kanthi ton cuplikan kothak, akses menyang lalu lintas, macem-macem feed listrik, generator, pendinginan, papan perlindungan bom ... lan mall mati.

Apa sing sampeyan lakoni ing mal kosong?

mall wetanMbangun datacenter ing kono! Aku ora yakin sapa sing duwe sesanti asli kanggo proyek iki, nanging apik banget - lan ironis. Saiki bagean ritel sing akeh wis dipindhah kanthi online, kepiye maneh mall sing diowahi dadi datacenter? Iki minangka ironi utama ing bukuku! Eastgate bisa uga nutup sawetara lalu lintas kanggo mlaku sawetara taun kepungkur, nanging duwe kesempatan kanggo dibentuk maneh dadi salah sawijining 'mall' paling gedhe lan laris ing negara kasebut!

Aku bakal nyoba nyiyapake wektu kanggo tur karo Doug ing minggu ngarep. Aku ora sabar ngenteni apa sing wis dicapai!

4 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Aku seneng Piala Bean lan ngomong karo sampeyan Doug. Kita kudu luwih kerep nindakake perkara kasebut. Lan kaitung aku nalika sampeyan tur (liyane) pusat data anyar Doug!

  3. 3
  4. 4

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.